Residence élmény, kockázatmentesen!


Kockázatmentes foglalás! Bármikor lemondható! Az időjárás már megfelelő egy kellemes, nyugtató sétához, vagy akár a parton üldögéléshez, ahol a hullámok lágy hangját hallgatva felejthetjük el a stressz okozta rossz érzéseket. Ebben segít a hatalmas wellness részleg és a kiváló gasztro élmények. Residence Hotel Balaton - nyugalom, megelégedés és harmónia a Balaton partján.


TOVÁBB

Pünkösdi hosszú hétvége!


Négy nap május végén, amikor újra pihenhetünk. A Balaton is újra teljes pompájában! Ön is töltődjön fel Nálunk!


TOVÁBB

Romantikus édes kettes!


Töltsön el kedvesével néhány, csak Önökről szóló napot szállodánkban! Romantikus csomagajánlatunk könnyű ebéddel, masszázzsal, alkalomhoz illő bekészítéssel teszi felejthetetlenné a meghitt pillanatokat!
Foglaljon most kockázatmentesen!


TOVÁBB

Residence wellness pihenés


Kellemes, nyugtató séták, vagy parton üldögélés a hullámok lágy hangját hallgatva. Szakadjon ki a hétköznapokból, felejtse el a hétköznapi stressz okozta rossz érzéseket. Élvezze hatalmas wellness részlegünk szolgáltatásait és kitűnő konyhánkat! Residence Hotel Balaton - nyugalom, elégedettség és harmónia a Balaton partján.


TOVÁBB

Szombati szieszta – késői kijelentkezéssel és vasárnapi snack ebéddel


Egy napot pihenne hétvégén a Balatonnál? Szombati Szieszta csomagunk keretében kellemes pihenést, késői vasárnapi távozást biztosítunk egy finom snack ebéddel kiegészítve!!


TOVÁBB

Wellness pihenés Örökifjaknak!


Ajánlatok oldalon: Extra kedvezményes ajánlatunkban többek között ingyenes belépő a Víztoronyba, valamint ajándék masszázs és ajándék délutáni kávézás-sütizés is szerepel. Kattintson a részletekért!


TOVÁBB

Residence balatoni nyaralás!


A nyár összeolvad a Balatonnal! A Residence Balaton kényelme, fantasztikus ételei, saját strandja és wellness oázisa az igazi kikapcsolódás záloga! Nyaraljon nálunk!


TOVÁBB

Ajándékutalvány


Sokan választották már ajándékul házunk szolgáltatásait és mondhatjuk, eddig osztatlan sikert arattak a meglepetésként kapott pihentető napok.


TOVÁBB