Ajánlatok


Őszi balatoni pihenés!


Nincs pihentetőbb, mint néhány csodás őszi napot tölteni a Balatonnál. Ilyenkor a tó és környéke különleges hangulatot áraszt. Könnyű itt ellazulni, megnyugodni, kiszakadni a mindennapokból és feltöltődni energiával. Szállodánkban a gasztro- és wellness élmények további lehetőségeket teremtenek a tökéletes kikapcsolódásra. Foglaljon mielőbb!


TOVÁBB

Residence őszi kupon akció!


Extra kedvezményes kupon ajánlatunkkal most Ön is élvezheti a balatoni indián nyár szépségét! Nem kell az időpontot azonnal eldönteni! Vegye meg 2 fős 2 éjszakás utalványát most kedvezményesen és decemberig bármikor felhasználhatja!


TOVÁBB

Örökifjak az indián nyárban!


Extra kedvezményes ajánlatunkban többek között ingyenes balatoni hajókázás, ingyenes Víztoronyba belépés, valamint ajándék masszázs és ajándék délutáni kávézás-sütizés is szerepel. Kattintson a részletekért!


TOVÁBB

Hétköznap jobban megéri – ajándék masszázzsal!


Hétköznap is érdemes otthonról kimozdulni és kényeztetni magunkat! Szállodánk élményekkel, programokkal várja Önöket! 700 nm-es Oázis wellness részlegünk garancia erre! Ja, és az ajándék masszázsok... a hölgyeknek egy 30 perces aromaterápiás masszázst, férfiaknak egy 30 perces manager masszázst adunk ajándékba.


TOVÁBB

Szombati szieszta


Egy napot pihenne hétvégén a Balatonnál? Szombati Szieszta csomagunk keretében kellemes pihenést, késői vasárnapi távozást biztosítunk egy finom snack ebéddel kiegészítve!


TOVÁBB

Őszi szünet a Balatonnál!


Nem csak a nyári szünetben érdemes ellátogatni a Balatonra, hiszen ősszel is csodálhatjuk a Balaton szépségét és nyugalmát. A parton futkározva a gyerekek máris elfelejtik az iskolapadban történt megpróbáltatásokat. Bár a tó vizének hőmérséklete fürdőzésre már nem alkalmas, a pancsolás mégsem marad el, hiszen hatalmas wellness részelegünk az egész család számára tartogat vidám perceket. Ezen kívül játszóházzal és foglalkoztató füzettel várjuk a gyerekeket. Foglaljon most kedvezménnyel!


TOVÁBB

Last minute csomag


Ha csak 1 éjszaka áll rendelkezésre, és egy kis lazulásra van szüksége, itt a lehetőség! Last minute egyéjszakás ajánlatunk igazán kedvező áron elérhető! És 10 éves korig ingyenes*!


TOVÁBB

Ajándékutalvány


Sokan választották már ajándékul házunk szolgáltatásait és mondhatjuk, eddig osztatlan sikert arattak az ajándékba kapott pihentető napok.


TOVÁBB