Vitamin a testnek, nyugalom a léleknek!


Testi-lelki feltöltődés a Balaton-parton, exkluzív wellness élményekkel! Kedvezményes ajánlatunk ajándék vitamin-bekészítéssel, gyümölcstállal, masszázskuponnal és meghosszabbított wellness használattal foglalható!


TOVÁBB

Romantikus édes kettes!


Töltsön el kedvesével néhány, csak Önökről szóló napot szállodánkban! Romantikus csomagajánlatunk könnyű ebéddel, masszázzsal, alkalomhoz illő bekészítéssel teszi felejthetetlenné a meghitt pillanatokat!
Foglaljon most kockázatmentesen!


TOVÁBB

Last minute csomag


Ha csak 1 éjszaka áll rendelkezésre, és egy kis lazulásra van szüksége, itt a lehetőség! Last minute egyéjszakás ajánlatunk igazán kedvező áron elérhető, ajándékként egy snack ebéddel kedveskedünk!


TOVÁBB

RESIDENCE őszi kikapcsolódás!


Ősszel az időjárás éppen megfelelő egy kellemes, nyugtató sétához, vagy akár a parton üldögéléshez, ahol a hullámok lágy hangját hallgatva felejthetjük el a hétköznapi stressz okozta rossz érzéseket. Ebben segít a hatalmas wellness részleg és a kiváló gasztro élmények. Residence Hotel Balaton - nyugalom, megelégedés és harmónia a Balaton partján.


TOVÁBB

Residence wellness pihenés


Kellemes, nyugtató séták, vagy parton üldögélés a hullámok lágy hangját hallgatva. Szakadjon ki a hétköznapokból, felejtse el a hétköznapi stressz okozta rossz érzéseket. Élvezze hatalmas wellness részlegünk szolgáltatásait és kitűnő konyhánkat! Residence Hotel Balaton - nyugalom, elégedettség és harmónia a Balaton partján.


TOVÁBB

Egészségügyi dolgozók csomagja!


Az egészségügyi dolgozók számára igénybe vehető, kedvezményes csomaggal szeretnénk köszönetet mondani az elmúlt időszakban végzett, fáradhatatlan munkájukért. Ajánlatunkat úgy állítottuk össze, hogy igazán pihentető néhány napot tölthessenek szállodánkban.
A kedvezményes csomag kizárólag egészségügyi igazolvánnyal együtt érvényes. A foglalás után a szállodának írt emailben kérjük küldje el az igazolvány képét, illetve érkezéskor a recepción mutassa be, amellyel igazolja, hogy egészségügyi dolgozó. Kellemes pihenést kívánunk!


TOVÁBB

Wellness pihenés Örökifjaknak!


Ajánlatok oldalon: Extra kedvezményes ajánlatunkban többek között ingyenes belépő a Víztoronyba, valamint ajándék masszázs és ajándék délutáni kávézás-sütizés is szerepel. Kattintson a részletekért!


TOVÁBB

Őszi szüneti mulatság!


Nem csak a nyáriszünetben érdemes ellátogatni a Balatonra, hiszen ősszel is csodálhatjuk a Balaton szépségét és nyugalmát. A parton futkározva a gyerekek máris elfelejtik az iskolapadban történt megpróbáltatásokat. Bár a tó vizének hőmérséklete fürdőzésre már nem alkalmas, a pancsolás mégsem marad el, hiszen hatalmas wellness részelegünk az egész család számára tartogat vidám perceket. Ezen kívül játszóházzal és foglalkoztató füzettel várjuk a gyerekeket. Foglaljon most kedvezménnyel!


TOVÁBB

Ajándékutalvány


Sokan választották már ajándékul házunk szolgáltatásait és mondhatjuk, eddig osztatlan sikert arattak a meglepetésként kapott pihentető napok.


TOVÁBB