Karantén Rehab!


Az elmúlt időszakban rengeteg időt töltöttünk otthonunk szeretett falai között, amikor bebizonyosodott, hogy mindenütt jó – és bevalljuk, néha bizony messziről jobb arra gondolni, hogy a legjobb otthon. Úgy állítottuk össze Karantén Rehab csomagunk szolgáltatásait, hogy az otthon töltött hosszú hónapok után valódi felüdülés legyen kimozdulni! Már az is fura, hogy a garázsból kiállunk, előkerülnek a régen látott kedves bőröndök, végre nem mi főzünk magunknak, és mindennek tetejébe még egy lazító masszázs is jár?
Foglaljon most, a helyek gyorsan fogynak!


TOVÁBB

Romantikus édes kettes!


Töltsön el kedvesével néhány, csak Önökről szóló napot szállodánkban! Romantikus csomagajánlatunk könnyű ebéddel, masszázzsal, alkalomhoz illő bekészítéssel teszi felejthetetlenné a meghitt pillanatokat!
Foglaljon most kockázatmentesen!


TOVÁBB

Egészségügyi dolgozók csomagja!


Az egészségügyi dolgozók számára igénybe vehető, kedvezményes csomaggal szeretnénk köszönetet mondani az elmúlt időszakban végzett, fáradhatatlan munkájukért. Ajánlatunkat úgy állítottuk össze, hogy igazán pihentető néhány napot tölthessenek szállodánkban.
A kedvezményes csomag kizárólag egészségügyi igazolvánnyal együtt érvényes. A foglalás után a szállodának írt emailben kérjük küldje el az igazolvány képét, illetve érkezéskor a recepción mutassa be, amellyel igazolja, hogy egészségügyi dolgozó. Kellemes pihenést kívánunk!


TOVÁBB

Residence wellness pihenés


Kellemes, nyugtató séták, vagy parton üldögélés a hullámok lágy hangját hallgatva. Szakadjon ki a hétköznapokból, felejtse el a hétköznapi stressz okozta rossz érzéseket. Élvezze hatalmas wellness részlegünk szolgáltatásait és kitűnő konyhánkat! Residence Hotel Balaton - nyugalom, elégedettség és harmónia a Balaton partján.


TOVÁBB

Residence balatoni nyaralás!


A nyár összeolvad a Balatonnal! A Residence Balaton kényelme, fantasztikus ételei, saját strandja és wellness oázisa az igazi kikapcsolódás záloga! Nyaraljon nálunk!


TOVÁBB

Wellness pihenés Örökifjaknak!


Ajánlatok oldalon: Extra kedvezményes ajánlatunkban többek között ingyenes belépő a Víztoronyba, valamint ajándék masszázs és ajándék délutáni kávézás-sütizés is szerepel. Kattintson a részletekért!


TOVÁBB

Ajándékutalvány


Sokan választották már ajándékul házunk szolgáltatásait és mondhatjuk, eddig osztatlan sikert arattak a meglepetésként kapott pihentető napok.


TOVÁBB