Ajándékutalvány


Sokan választották már ajándékul házunk szolgáltatásait és mondhatjuk, eddig osztatlan sikert arattak az ajándékba kapott pihentető napok.


TOVÁBB

Budapest is Téged vár! Életszépítő Pillanatok Siófokon – extra New York Cafe ajándékkal!


Válassza Életszépítő csomagajánlatunkat és most ajándékba egy 2 fő részére szóló Teadélután utalványt adunk 19.500 Ft értékben, melyet a Világ Legszebb Kávéházában használhat fel


TOVÁBB

Romantikus édes kettes!


Töltsön el néhány meghitt pillanatot szállodánkban kedvesével! Romantikus csomagajánlatunk könnyű ebéddel, masszázzsal, alkalomhoz illő bekészítéssel teszi felejthetetlenné a meghitt pillanatokat!
Foglaljon most kockázatmentesen!


TOVÁBB

Residence wellness pihenés


Kellemes, nyugtató séták, vagy parton üldögélés a hullámok lágy hangját hallgatva. Szakadjon ki a hétköznapokból, felejtse el a hétköznapi stressz okozta rossz érzéseket. Élvezze hatalmas wellness részlegünk szolgáltatásait és kitűnő konyhánkat! Residence Hotel Balaton - nyugalom, megelégedés és harmónia a Balaton partján.


TOVÁBB

Karácsonyi varázslat wellness élményekkel!


A karácsony éj varázslatát mindenki ismeri. Bár napjainkra az ajándékozás rendkívül fontos momentuma lett az ünnepnek, mégis a karácsony éj misztikuma, csodája nem múlt el. Míg advent a reményteli várakozás ideje, a Szenteste maga a megvalósult és beteljesedett csoda. Minden elcsendesedik, és egymásra figyelünk. Élje át a nyugalmat és a gondtalanságot nálunk!


TOVÁBB

Két ünnep közötti kikapcsolódás!


Nagy valószínűséggel senkinek nem kell bemutatni azt az édes pár napot a két ünnep között, melyet leginkább a semmittevés különböző árnyalataival lehet a legjobban jellemezni. Ilyenkor mintha egy kicsit megállna az idő, és a feladatok, kötelességek dacára azt csináljuk, amihez leginkább kedvünk van, és ami a legjobban esik. Itt a lehetőség, mi segítünk a teljes kikapcsolódásban!


TOVÁBB

Év végi nagy durranás – szilveszteri wellness!


Fergeteges szilveszteri mulatság, wellness pihenés, ízletes fogások, felejthetetlen programok az év utolsó napjaiban is!


TOVÁBB

Wellness pihenés Örökifjaknak!


Ajánlatok oldalon: Extra kedvezményes ajánlatunkban többek között ingyenes Víztoronyba belépés, valamint ajándék masszázs és ajándék délutáni kávézás-sütizés is szerepel. Kattintson a részletekért!


TOVÁBB