Magyarország ősszel is vár!


Kockázatmentes foglalás! Bármikor lemondható! Ősszel az időjárás éppen megfelelő egy kellemes, nyugtató sétához, vagy akár a parton üldögéléshez, ahol a hullámok lágy hangját hallgatva felejthetjük el a hétköznapi stressz okozta rossz érzéseket. Ebben segít a hatalmas wellness részleg és a kiváló gasztro élmények. Residence Hotel Balaton - nyugalom, megelégedés és harmónia a Balaton partján.


TOVÁBB

Őszi szünet a Balatonnál


Nem csak a nyári szünetben érdemes ellátogatni a Balatonra, hiszen ősszel is csodálhatjuk a Balaton szépségét és nyugalmát. A parton futkározva a gyerekek máris elfelejtik az iskolapadban történt megpróbáltatásokat. Bár a tó vizének hőmérséklete fürdőzésre már nem alkalmas, a pancsolás mégsem marad el, hiszen hatalmas wellness részelegünk az egész család számára tartogat vidám perceket. Ezen kívül játszóházzal és foglalkoztató füzettel várjuk a gyerekeket. Foglaljon most kedvezménnyel!


TOVÁBB

Last minute csomag


Ha csak 1 éjszaka áll rendelkezésre, és egy kis lazulásra van szüksége, itt a lehetőség! Last minute egyéjszakás ajánlatunk igazán kedvező áron elérhető! És 10 éves korig ingyenes*!


TOVÁBB

Residence wellness pihenés


Kellemes, nyugtató séták, vagy parton üldögélés a hullámok lágy hangját hallgatva. Szakadjon ki a hétköznapokból, felejtse el a hétköznapi stressz okozta rossz érzéseket. Élvezze hatalmas wellness részlegünk szolgáltatásait és kitűnő konyhánkat! Residence Hotel Balaton - nyugalom, megelégedés és harmónia a Balaton partján.


TOVÁBB

Wellness pihenés Örökifjaknak!


Ajánlatok oldalon: Extra kedvezményes ajánlatunkban többek között ingyenes Víztoronyba belépés, valamint ajándék masszázs és ajándék délutáni kávézás-sütizés is szerepel. Kattintson a részletekért!


TOVÁBB

Karácsonyi varázslat wellness élményekkel!


A karácsony éj varázslatát mindenki ismeri. Bár napjainkra az ajándékozás rendkívül fontos momentuma lett az ünnepnek, mégis a karácsony éj misztikuma, csodája nem múlt el. Míg advent a reményteli várakozás ideje, a Szenteste maga a megvalósult és beteljesedett csoda. Minden elcsendesedik, és egymásra figyelünk. Élje át a nyugalmat és a gondtalanságot nálunk!


TOVÁBB

Két ünnep közötti kikapcsolódás!


Nagy valószínűséggel senkinek nem kell bemutatni azt az édes pár napot a két ünnep között, melyet leginkább a semmittevés különböző árnyalataival lehet a legjobban jellemezni. Ilyenkor mintha egy kicsit megállna az idő, és a feladatok, kötelességek dacára azt csináljuk, amihez leginkább kedvünk van, és ami a legjobban esik. Itt a lehetőség, mi segítünk a teljes kikapcsolódásban!


TOVÁBB

Év végi nagy durranás – szilveszteri wellness!


Fergeteges szilveszteri mulatság, wellness pihenés, ízletes fogások, felejthetetlen programok az év utolsó napjaiban is!


TOVÁBB

Ajándékutalvány


Sokan választották már ajándékul házunk szolgáltatásait és mondhatjuk, eddig osztatlan sikert arattak az ajándékba kapott pihentető napok.


TOVÁBB