Ajánlatok

Balatoni nyaralás!


A nyár összeolvad a Balatonnal! A Residence Balaton kényelme, fantasztikus ételei, saját strandja és wellness oázisa az igazi kikapcsolódás záloga! Nyaraljon nálunk!


TOVÁBB

Last minute csomag


Ha csak 1 éjszaka áll rendelkezésre, és egy kis lazulásra van szüksége, itt a lehetőség! Last minute egyéjszakás ajánlatunk igazán kedvező áron elérhető! És 10 éves korig ingyenes*!


TOVÁBB

Akáció-vakáció ajándék balatoni hajózással!


Használja ki, hogy nyárias az idő, de még nincs zsúfoltság! Hétköznapokra szóló ajánlatunk 1 órás sétahajózást is tartalmaz!


TOVÁBB

Hétköznap jobban megéri – ajándék masszázzsal!


Hétköznap is érdemes otthonról kimozdulni és kényeztetni magunkat! Szállodánk élményekkel, programokkal várja Önöket! 700 nm-es Oázis wellness részlegünk garancia erre! Ja, és az ajándék masszázsok... a hölgyeknek egy 30 perces aromaterápiás masszázst, férfiaknak egy 30 perces manager masszázst adunk ajándékba.


TOVÁBB

Pünkösdi hosszú hétvége!


Júniusban is van egy hosszú hétvége! Négy nap, amikor újra pihenhetünk. A Balaton is újra teljes pompájában! Ön is töltődjön fel Nálunk!


TOVÁBB

Szombati szieszta


Egy napot pihenne hétvégén a Balatonnál? Szombati Szieszta csomagunk keretében kellemes pihenést, késői vasárnapi távozást biztosítunk egy finom snack ebéddel kiegészítve!


TOVÁBB

Ajándékutalvány


Sokan választották már ajándékul házunk szolgáltatásait és mondhatjuk, eddig osztatlan sikert arattak az ajándékba kapott pihentető napok.


TOVÁBB