Ajánlatok


Pihentető téli wellness hétköznapok!


Hétköznap is érdemes otthonról kimozdulni és kényeztetni magunkat! Szállodánk élményekkel, programokkal várja Önöket! 700 nm-es Oázis wellness részlegünk garancia erre! Ja, és az ajándék masszázsok... a hölgyeknek egy 30 perces aromaterápiás masszázst és a férfiaknak egy 30 perces hűsítő, izomlazító masszázst adunk ajándékba.


TOVÁBB

Karácsonyi varázslat wellness élményekkel!


A karácsony éj varázslatát mindenki ismeri. Bár napjainkra az ajándékozás rendkívül fontos momentuma lett az ünnepnek, mégis a karácsony éj misztikuma, csodája nem múlt el. Míg advent a reményteli várakozás ideje, a Szenteste maga a megvalósult és beteljesedett csoda. Minden elcsendesedik, és egymásra figyelünk. Élje át a nyugalmat és a gondtalanságot nálunk!


TOVÁBB

Két ünnep közötti kikapcsolódás!


Nagy valószínűséggel senkinek nem kell bemutatni azt az édes pár napot a két ünnep között, melyet leginkább a semmittevés különböző árnyalataival lehet a legjobban jellemezni. Ilyenkor mintha egy kicsit megállna az idő, és a feladatok, kötelességek dacára azt csináljuk, amihez leginkább kedvünk van, és ami a legjobban esik. Itt a lehetőség, mi segítünk a teljes kikapcsolódásban!


TOVÁBB

Év végi nagy durranás – szilveszteri wellness!


Fergeteges szilveszteri mulatság, wellness pihenés, ízletes fogások, felejthetetlen programok az év utolsó napjaiban is!


TOVÁBB

Wellness pihenés Örökifjaknak!


Ajánlatok oldalon: Extra kedvezményes ajánlatunkban többek között ingyenes Víztoronyba belépés, valamint ajándék masszázs és ajándék délutáni kávézás-sütizés is szerepel. Kattintson a részletekért!


TOVÁBB

Last minute csomag


Ha csak 1 éjszaka áll rendelkezésre, és egy kis lazulásra van szüksége, itt a lehetőség! Last minute egyéjszakás ajánlatunk igazán kedvező áron elérhető! És 10 éves korig ingyenes*!


TOVÁBB

Szombati szieszta


Egy napot pihenne hétvégén a Balatonnál? Szombati Szieszta csomagunk keretében kellemes pihenést, késői vasárnapi távozást biztosítunk egy finom snack ebéddel kiegészítve!


TOVÁBB

Ajándékutalvány


Sokan választották már ajándékul házunk szolgáltatásait és mondhatjuk, eddig osztatlan sikert arattak az ajándékba kapott pihentető napok.


TOVÁBB