Romantikus édes kettes!


Töltsön el kedvesével néhány, csak Önökről szóló napot szállodánkban! Romantikus csomagajánlatunk könnyű ebéddel, masszázzsal, alkalomhoz illő bekészítéssel teszi felejthetetlenné a meghitt pillanatokat!
Foglaljon most kockázatmentesen!


TOVÁBB

Residence wellness pihenés


Kellemes, nyugtató séták, vagy parton üldögélés a hullámok lágy hangját hallgatva. Szakadjon ki a hétköznapokból, felejtse el a hétköznapi stressz okozta rossz érzéseket. Élvezze hatalmas wellness részlegünk szolgáltatásait és kitűnő konyhánkat! Residence Hotel Balaton - nyugalom, elégedettség és harmónia a Balaton partján.


TOVÁBB

Március 15. - Ünnepi hosszú hétvége


Az év első hosszú hétvégéjén programokkal, gyönyrű tavaszi Balatonnal várjuk kikapcsolódni vágyó vendégeinket.


TOVÁBB

Residence húsvét


Izgalmas családi programokkal teli hosszú hétvégével várjuk a Residence Hotelben! Húsvéti programok és ételek, wellness élmények és az ébredő balatoni természet várja Önt Siófokon..


TOVÁBB

Pünkösdi hosszú hétvége!


Négy nap május végén, amikor újra pihenhetünk. A Balaton is újra teljes pompájában! Ön is töltődjön fel Nálunk!


TOVÁBB

Wellness pihenés Örökifjaknak!


Ajánlatok oldalon: Extra kedvezményes ajánlatunkban többek között ingyenes belépő a Víztoronyba, valamint ajándék masszázs és ajándék délutáni kávézás-sütizés is szerepel. Kattintson a részletekért!


TOVÁBB

Ajándékutalvány


Sokan választották már ajándékul házunk szolgáltatásait és mondhatjuk, eddig osztatlan sikert arattak a meglepetésként kapott pihentető napok.


TOVÁBB