Új ágymatracok érkeztek a Residence Hotel Balatonba!

Szállodánk minden téren a tökéletesre törekszik. Tesszük ezt nem csak nappal, hanem éjszaka is. A maximális pihenés és az egészéges alvás érdekében lecseréltük a szobáinkban lévő ágymatracokat.


Védjük környezetünket jövőnk érdekében!

Örömmel jelentjük be, hogy mától a szállodánkba elektromos autóval érkezők számára egy elektromosautó-töltőállomás biztosítja a kikapcsolódás idején a fenntartható közlekedés lehetőségét.


Rajongunk a magyar sportért

Véget ért a sport világának legnagyobb eseménye, az olimpiai játékok, amelyet idén a pandémia miatt egy évvel el kellett halasztani, és rendhagyó módon üres lelátók előtt rendeztek Tokióban. Minden olimpia felejthetetlen, ez az idei a rendhagyó körülmények miatt is az, de nekünk, magyar szurkolóknak ismét a csodálatos magyar eredményekről szólt.


COVID19 tájékoztató

Mindent megteszünk Vendégeink biztonsága érdekében. Mindig kiemelt figyelmet fordítottunk szállodánk tisztaságára, a kialakult helyzethez alkalmazkodva azonban növeltük az óvintézkedéseket. Követjük és szigorúan alkalmazzuk a törvényi előírásokat, ajánlásokat. Kézfertőtlenítő pontokat helyeztünk ki a szálloda több pontján.


HÁZIREND

Kedves Vendégeink! Köszöntjük Önöket szállodánkban, egyben jó pihenést, kellemes felüdülést és élményekben gazdag kikapcsolódást kívánunk! Szállodánk valamennyi munkatársa mindent megtesz e célok megvalósításáért, azonban ehhez vendégeink együttműködése is nélkülözhetetlen. Ennek érdekében tartjuk szükségesnek az alábbiakban megfogalmazott normák figyelembevételét és betartását. A házirend a szállodai szerződés elválaszthatatlan része.