Kedves Vendégeink!


A Residence Hotel Balaton****superior továbbra is makulátlan tisztasággal, sokszínű gasztronómiai élménnyel és maximális odaadással várja Vendégeit. Élvezze ki privát strandunk kényelmét a Balaton partján, fürdőzzön az ízek kavalkádjában, pihenjen a wellnessben, mindezt maximális biztonságban. A kialakult helyzetre való tekintettel különleges intézkedéseket vezettünk be, amelyekről bővebb tájékoztatást ide kattintva talál.

A megszokott magas színvonalú szolgáltatásokkal, finom ételekkel, saját stranddal és nagy szeretettel várja Önöket Siófokon a Residence Hotel Balaton****superior!

COVID19 tájékoztató

Mindent megteszünk Vendégeink biztonsága érdekében. Mindig kiemelt figyelmet fordítottunk szállodánk tisztaságára, a kialakult helyzethez alkalmazkodva azonban növeltük az óvintézkedéseket. Követjük és szigorúan alkalmazzuk a törvényi előírásokat, ajánlásokat. Kézfertőtlenítő pontokat helyeztünk ki a szálloda több pontján.


HÁZIREND

Kedves Vendégeink! Köszöntjük Önöket szállodánkban, egyben jó pihenést, kellemes felüdülést és élményekben gazdag kikapcsolódást kívánunk! Szállodánk valamennyi munkatársa mindent megtesz e célok megvalósításáért, azonban ehhez vendégeink együttműködése is nélkülözhetetlen. Ennek érdekében tartjuk szükségesnek az alábbiakban megfogalmazott normák figyelembevételét és betartását. A házirend a szállodai szerződés elválaszthatatlan része.