Kedves Vendégeink!


Örömmel értesítjük, hogy szállodánk 2020. június 3-tól újra megnyitja kapuit!

Természetesen mindent megteszünk vendégeink és munkatársaink biztonsága érdekében, így a hotel teljes területén folyamatos a fertőtlenítés és a takarítás, valamint minden előírást maximálisan betartunk. Az esetleges lemondásokat pedig továbbra is rugalmasan kezeljük. Ide kattintva bővebb tájékoztatást talál az óvintézkedéseinkről

A megszokott magas színvonalú szolgáltatásokkal, finom ételekkel, privát stranddal és nagy szeretettel várja Önöket Siófokon a Residence Hotel Balaton****Superior!

május 26, 2020

COVID19 tájékoztató

Mindent megteszünk Vendégeink biztonsága érdekében. Mindig kiemelt figyelmet fordítottunk szállodánk tisztaságára, a kialakult helyzethez alkalmazkodva azonban növeltük az óvintézkedéseket. Követjük és szigorúan alkalmazzuk a törvényi előírásokat, ajánlásokat. Kézfertőtlenítő pontokat helyeztünk ki a szálloda több pontján.
május 26, 2020

HÁZIREND

Kedves Vendégeink! Köszöntjük Önöket szállodánkban, egyben jó pihenést, kellemes felüdülést és élményekben gazdag kikapcsolódást kívánunk! Szállodánk valamennyi munkatársa mindent megtesz e célok megvalósításáért, azonban ehhez vendégeink együttműködése is nélkülözhetetlen. Ennek érdekében tartjuk szükségesnek az alábbiakban megfogalmazott normák figyelembevételét és betartását. A házirend a szállodai szerződés elválaszthatatlan része.