Kedves Vendégeink!


Nagy örömmel jelentjük be, hogy szállodánk a Residence Hotel Balaton a legújabb kormányrendelet értelmében május 6-tól ismét megnyitja kapuit!

A hosszú várakozás után, újra fogadhatjuk kedves Vendégeinket Siófokon.

Teljes csapatunk újult erővel és teljes odaadással készül arra, hogy a megterhelő időszakot követően fogadhassa a kikapcsolódni vágyó Vendégeit.

Tekintsék meg legújabb ajánlatainkat, érdeklődjenek akcióink kapcsán, foglaljanak időpontot május 6-tól!

Kérjük Önöket, hogy védettségi igazolványukat semmiképpen se felejtsék otthon!

Szállodánk energiával telve a megszokott magas színvonallal várja Vendégeit Siófokon!


A Residence Hotel Balaton csapata

COVID19 tájékoztató

Mindent megteszünk Vendégeink biztonsága érdekében. Mindig kiemelt figyelmet fordítottunk szállodánk tisztaságára, a kialakult helyzethez alkalmazkodva azonban növeltük az óvintézkedéseket. Követjük és szigorúan alkalmazzuk a törvényi előírásokat, ajánlásokat. Kézfertőtlenítő pontokat helyeztünk ki a szálloda több pontján.


HÁZIREND

Kedves Vendégeink! Köszöntjük Önöket szállodánkban, egyben jó pihenést, kellemes felüdülést és élményekben gazdag kikapcsolódást kívánunk! Szállodánk valamennyi munkatársa mindent megtesz e célok megvalósításáért, azonban ehhez vendégeink együttműködése is nélkülözhetetlen. Ennek érdekében tartjuk szükségesnek az alábbiakban megfogalmazott normák figyelembevételét és betartását. A házirend a szállodai szerződés elválaszthatatlan része.