Kedves Vendégeink!


Az érvényben lévő rendeletek értelmében szállodánk a 2020.11.10-2021.04.26. közötti időszakban továbbra is zárva tarja kapuit. Szomorúak vagyunk, hogy nem láthatjuk vendégül Önöket, de most az egészség a legfontosabb!

Kérjük Önöket, hogy meglévő foglalásukat, ha lehet, egy későbbi időpontra tegyék át. Ezt legegyszerűbben úgy tehetik meg, ha emailt írnak nekünk a recepcio@rhb.hu email címre, kollégáink hamarosan válaszolni fognak.

Kollégáink telefonos megkereséseiket minden nap reggel 7 órától este 19 óráig fogadják. Szállodánk megnövekedett telefonos forgalma miatt kérjük szíves türelmüket.

Reméljük, hogy hamarosan véget ér ez a nehéz időszak és ismét élményekkel, boldog pillanatokkal színesíthetjük a nálunk töltött napokat. Addig is, vigyázzanak magukra és szeretteikre!

Ajándékutalványaink továbbra is hosszú felhasználási idővel kaphatók, akár ajándékba, akár saját részre is megvásárolhatják.
https://rhb.hu/ajandekutalvany-html/

A Residence Hotel Balaton csapata

COVID19 tájékoztató

Mindent megteszünk Vendégeink biztonsága érdekében. Mindig kiemelt figyelmet fordítottunk szállodánk tisztaságára, a kialakult helyzethez alkalmazkodva azonban növeltük az óvintézkedéseket. Követjük és szigorúan alkalmazzuk a törvényi előírásokat, ajánlásokat. Kézfertőtlenítő pontokat helyeztünk ki a szálloda több pontján.


HÁZIREND

Kedves Vendégeink! Köszöntjük Önöket szállodánkban, egyben jó pihenést, kellemes felüdülést és élményekben gazdag kikapcsolódást kívánunk! Szállodánk valamennyi munkatársa mindent megtesz e célok megvalósításáért, azonban ehhez vendégeink együttműködése is nélkülözhetetlen. Ennek érdekében tartjuk szükségesnek az alábbiakban megfogalmazott normák figyelembevételét és betartását. A házirend a szállodai szerződés elválaszthatatlan része.