Május 2.

Jövőre, Veled, ugyanitt - Madách Színház

2022. május 2. hétfő 19.00

Bernard Slade 1975-ben írta Jövőre veled, ugyanitt című vígjátékát, amelyért Tony-díjra jelölték, majd filmadaptációjáért az Oscar-jelölést is begyűjtötte. A darab több mint 1400 előadást ért meg a Broadwayn, a világ több országában is bemutatták. A történet szereplői Doris és George, akik ugyan mással élnek házasságban, mégis minden évben egy napot egymással töltenek, az évek során pedig a kaland mély emberi kapcsolattá válik.

Jegyárak: földszint 5.500 Ft, erkély: 5.200 Ft


Jegyvásárlás
Május 11.

Dr. Csernus Imre előadása Siófokon

Május 11., szerda 19:00

Helyszín: Siófok - Kálmán Imre Kulturális Központ


Jegyvásárlás
Május 17.

Nem élhetek muzsikaszó nélkül - Zenthe Ferenc Színház

zenés vígjáték két részben

2022. május 17. kedd 19:00

Helyszín: Siófok - Kálmán Imre Kulturális Központ, Színházterem

Móricz Zsigmond dzsentrivilágának nem vívódó és elbukó figurája Balázs, a nyíri birtokos. Pontosan tudja, hogy mulat egy magyar úr! Ez a Balázs szereti a vidámságot, a cigányzenét, no meg azt, ha portáján három napig tart a vigasság. Azonban az asszonykája, Pólika már kicsit más, számára sáskajárás minden mulatság. S ha egy karakán, makacs menyecske megorrol az urára, akkor biz' elszalad és egy fél falu kell a kibékítésére.

Könnyed, léha világ komédiája, amiben semmi sem visszafordíthatatlan, semmi sem végzetes. Tükröt tart egy letűnt kor, a boldog jólét vidám, ám könnyelmű kora elé.


Jegyvásárlás