Március 5.

MESTERHÁRMAS - Art-Színtér

Az őszinteséggel nem árt vigyázni. Főleg a házasságban. Vegyük például Maxime és Jeanne esetét, Vagyis a Mesterhármas alapproblémáját.

Az előadás hossza 75 perc, egy felvonásban!

Bővebben a történetről, szereposztásról itt olvashat.

Helyszín: Varga Béla Városi Kulturális Központ, Balatonboglár


Jegyvásárlás
Március 19.

Légrádi Antal Tehetségkutató Rock Fesztivál (Balatonboglár)

A Légrádi Antal Tehetségkutató Rock Fesztivál amatőr zenekarok részére szerveződik.

"Légrádi Antal alapító tagunk volt. 2000-ben hunyt el, tiszteletére neveztük el róla programunkat. Ő nem csak barátunk volt, hanem a környék kiváló gitár tanára is."

A közel 30 fős szakmai stáb önkéntesként szervezi és bonyolítja le a rendezvényt. A zenei találkozó mellett lehetőség nyílik a szakmai tapasztalatszerzésre, hiszen a neves zsűri minden produkciók értékel, és a további munkához tanácsokat ad.

2022-ben a Tavaszi Fesztivál keretein belül a következő színes programokkal üdvözöljük a tavaszt Siófokon, melyekre szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt:

Március 19.

Hagymácska - mesemusical a Veszprémi Színház előadásában

Gyümölcsök és zöldségek mesebeli világába csöppenünk, ahol Hagymácska küzd Hagymapó jogaiért a zord Tormagasságos urasággal és uborka hadseregével szemben. Segítségére vannak barátai, akik különböző csínytevésekkel, tréfákkal törnek borsot az uraság orra alá.

Szereposztás itt található.


Jegyvásárlás
Március 22.

Előkerült Szász Alkotások - Szász Endre - szőnyegkiállítás kiállításmegnyitó

Vámos Arnold a gyűjtemény tulajdonosa. A megnyitón közreműködnek a Diótörő Balett Egyesület Növendékei. A kiállítás megtekinthető: 2020. április 22-ig.

Helyszín: Kálmán Imre Művelődési Központ, Siófok

Mindenkit szeretettel várnak a szervezők!

Március 23.

Egy szoknya egy nadrág - zenés vígjáték

A legendás filmet számtalan színpadi előadás követte. Most a József Attila Színház színpadán is felbukkan a sármos Borsay Ubul, aki ügyesen magába bolondítja a meggazdagodásban és fényes jövőben reménykedő Ibolyát.

Helyszín: József Attila Színház - Színházterem, Siófok

Időpont: 19:00


Jegyvásárlás
Március 24.

Dés László koncertje vendég: Básti Juli és Nagy Ervin

A Dés. Évtizedek óta fogalom a magyar zenei életben. Musicalek, filmzenék, népszerű dalok és dzsessz lemezek sora fűződik nevéhez. Ki ne ismerné az olyan nagy Dés slágereket, mint a Nagy utazás, Vigyázz rám, Olyan szépek voltunk, A zene az kell, Legyen úgy!, Mi vagyunk a grund!- és még sorolhatnánk. Ezen a koncerten eddigi turnéiból válogatja a legismertebb dalait, de persze elhangzanak számok az Éjféli járat című legutóbbi lemezéről is. Dés László vendégei ezúttal színészek, Básti Juli és Nagy Ervin. A kiváló színésznővel, Básti Julival a múltban nagyon sokat dolgozott már együtt. Kezdődött a Hallgass kicsit lemezzel 1987-ben, de a legendás Férfi és Nő produkcióval végig járták az ország nagy koncert színpadjait. A másik meghívott Nagy Ervin, akivel most, ezen a turnén kezdtek először együtt dolgozni. Nagy Ervin amellett, hogy remek színész, nagyon muzikális és nagyszerűen énekel.


Jegyvásárlás
Március 26.

Gyöngyszemek a barokk és a romantika korából

Zongoraművek, dalok és áriák

Közreműködik: Teleki Miklós és Kertesi Ingrid

Helyszín: Kálmán Imre Művelődési Központ, Színházterem - Siófok

Időpont: 19:00


Jegyvásárlás
Március 28.

MAGYAROK A KÁRPÁT MEDENCÉBEN

Benkő Péter, kétszeres Jászai Mari-díjas színész előadása

A lélekemelő előadás a honfoglalástól napjainkig tartó időszakot felölelve, mintegy keresztmetszetként mutatja be a hallgatóságnak, hogy történelmünk folyamán milyen ikonikus költőink születtek és alkottak.

Jegyár:1.500 Ft/fő (Siófok kártyával 1.200 Ft/fő)

Helyszín: Teátrum Kávéház, Siófok


Jegyvásárlás