Az ünnepi hosszú hétvégén is irány Siófok

A gyönyörű őszi idő még mindig tart, a Balaton az októberi időszakban is csodálatos, számos program közül válogathatunk, irány tehát Siófok a hosszú hétvégén is.


Töreki Tekergő kerékpártúra

Tekerj velünk ezen a szép őszi szombaton Törekibe! A cél a Cinege forrás, de útközben megpihenünk az Egy Csipet Nádas étteremben, ahol egy kis frissítővel várnak minket. Fedezzük fel együtt Siófokot!


Kalandra hív a város!

A kincsvadászat még október 24-ig tart Siófok belvárosában! Szedd össze a családot vagy a barátokat, és induljatok el a Víztoronytól egy kis kalandra! Küldd be a megfejtést, és értékes ajándékokat nyerhetsz.


Kálmán Imre Emléknapok október végén Siófokon

Minden év októberében, siófok híres operettszerzője, Kálmán Imre születésnapjához kapcsolódóan kerül megrendezésre a Kálmán Imre Emléknapok. Az eseményről 2020-ban sem feledkezik meg Siófok.


Gasztronómia és Kézművesség

Őszi gasztro és kézműves vásár a Hajóállomáson. Ismét finom ételek-italok, valamint egyedi kézműves termékek várják a látogatókat.


Október 25-ig hajózhatunk a Balatonon

Október 25-ig tart a 2020-as balatoni hajózási szezon, érdemes tehát fedélzetre szállni a hosszú hétvégén, és sétahajózni vagy kirándulni egyet a Balaton környékén!


Online foglalás

Foglaljon szobát online garantáltan a legjobb áron, azonnali visszaigazolással!