Rendezvényhelyszín


Céges évzáró parti

Jó hangulatú, exkluzív szállodánk remek helyszíne céges karácsonyi partiknak. Budapesttől mindössze egy órányi autóútra lévő hotelünkben minden megtalálható, ami egy kellemes évzáró rendezvényhez szükséges.

Krausz Gábor executive séfünk gondoskodik a különleges gasztronómiai élményekről, így az ünnepi hangulat garantált.

Rendezvénytermeink technikailag jól felszereltek, munkára és kikapcsolódásra is tökéletesen alkalmasak. A hatalmas wellness részleg teljes ellazulásra ad lehetőséget. A Balaton 100 méterre található szállodánktól, így egy kellemes téli séta bármikor beilleszthető a programba.

AJÁNLATKÉRÉS

Évindnító kick off meeting

A karácsonyi szünet után nehéz visszarázódni a dolgos hétköznapokba. Ezt könnyíthetjük meg a kollégák számára egy jóhangulatú évindító rendezvénnyel, ahol a közös célkitűzések és csapatépítő programok megfelelő motivációt adnak a következő hónapok sikereihez. A januári és februári céges évindító rendezvények áraiból most további kedvezményeket adunk. Kérje ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS

Legyen Ön is vendég a saját rendezvényén!


Elhivatott csapatunk több ezer sikeres esemény tapasztalatával biztosítja rendezvénye zökkenőmentes és színvonalas szervezését, lebonyolítását, miközben Ön teljes figyelmét az üzleti ügyeire és vendégeire irányíthatja! A Residence Hotel Balaton nem csupán exkluzív kialakítású, páratlanul felszerelt termeivel járul hozzá a rendezvények sikeréhez, de elegáns éttermével, kitűnő elhelyezkedésével, pazar szobáival, valamint Wellness Oázisával is. A klimatizált, hangszigetelt, szeparálható és sötétíthető termek kis és nagy létszámú rendezvények részére is kiváló helyszínt biztosítanak.


AJÁNLATKÉRÉS

Rendezvénytermek


Termek leírása, tréning és csapatépítés programjaink, egyéb eseményeink. Teljeskörű tájékoztatást adunk a rendezvényhelyszín kiválasztásához. Tekintse meg ajánlatainkat!


TOVÁBB

Szobáink


A gyönyörű környezet, a Balaton közelsége, a város hangulata mind-mind megkoronázzák a konferenciahotelben megrendezésre kerülő eseményeket. A rendezvényekhez természetesen szállást is biztosítunk, a modernitást az exkluzivitással ötvöző szobáink várják vendégeinket.


SZOBÁINK

Rendezvényhelyszín wellness élményekkel tarkítva


A 700 négyzetméteres Wellness Oázis természetesen a rendezvényre érkezők számára is elérhető, kiváló kikapcsolódási lehetőséget kínál bármilyen esemény kiegészítéseként. Masszázs szolgáltatások, testszépítő és méregtelenítő terápiák, rituálék, szauna programok és különleges kezelések színesítik a hotelben eltöltött napokat a kültéri és beltéri medencék mellett.


WELLNESS

Vegye fel velünk a kapcsolatot, kérje egyedi ajánlatunkat még ma!