Rendezvényhelyszín

Évindító kick off meeting


A karácsonyi szünet után nehéz visszarázódni a dolgos hétköznapokba. Ezt könnyíthetjük meg a kollégák számára egy jóhangulatú évindító rendezvénnyel, ahol a közös célkitűzések és csapatépítő programok megfelelő motivációt adnak a következő hónapok sikereihez. A januári és februári céges évindító rendezvények áraiból most további kedvezményeket adunk. Kérje ajánlatunkat!


AJÁNLATKÉRÉS

Legyen Ön is vendég a saját rendezvényén!


Elhivatott csapatunk több ezer sikeres esemény tapasztalatával biztosítja rendezvénye zökkenőmentes és színvonalas szervezését, lebonyolítását, miközben Ön teljes figyelmét az üzleti ügyeire és vendégeire irányíthatja! A Residence Hotel Balaton nem csupán exkluzív kialakítású, páratlanul felszerelt termeivel járul hozzá a rendezvények sikeréhez, de elegáns éttermével, kitűnő elhelyezkedésével, pazar szobáival, valamint Wellness Oázisával is. A klimatizált, hangszigetelt, szeparálható és sötétíthető termek kis és nagy létszámú rendezvények részére is kiváló helyszínt biztosítanak.


AJÁNLATKÉRÉS

Rendezvénytermek


Termek leírása, tréning és csapatépítés programjaink, egyéb eseményeink. Teljeskörű tájékoztatást adunk a rendezvényhelyszín kiválasztásához. Tekintse meg ajánlatainkat!


TOVÁBB

Szobáink


A gyönyörű környezet, a Balaton közelsége, a város hangulata mind-mind megkoronázzák a konferenciahotelben megrendezésre kerülő eseményeket. A rendezvényekhez természetesen szállást is biztosítunk, a modernitást az exkluzivitással ötvöző szobáink várják vendégeinket.


SZOBÁINK

Rendezvényhelyszín wellness élményekkel tarkítva


A 700 négyzetméteres Wellness Oázis természetesen a rendezvényre érkezők számára is elérhető, kiváló kikapcsolódási lehetőséget kínál bármilyen esemény kiegészítéseként. Masszázs szolgáltatások, testszépítő és méregtelenítő terápiák, rituálék, szauna programok és különleges kezelések színesítik a hotelben eltöltött napokat a kültéri és beltéri medencék mellett.


WELLNESS

Vegye fel velünk a kapcsolatot, kérje egyedi ajánlatunkat még ma!