2018-ban szállodánk újraminősítésen esett át, mely sikeresen zárult. Ezzel ismét elnyertük a nemzetközi Hotelstars Union rendszerének "négy csillag superior" védjegyét, mely egyben nemzeti szállodai védjegynek is minősül..

Díjaink, minősítéseink

1. ****SUPERIOR védjegy

2018-ban szállodánk újraminősítésen esett át, mely sikeresen zárult. Ezzel ismét elnyertük a nemzetközi Hotelstars Union rendszerének "négy csillag superior" védjegyét, mely egyben nemzeti szállodai védjegynek is minősül.

2. TripAdwisor Travelers Choice Award winner (top 10% világszerte)

2021-ben szállodánk bekerült a TripAdvisor felhasználóinak értékelései alapján a világ szállodáinak legfelső 10%-ába.

3.Tripadvisor Travellers' Choice Winner 2015, 2016 (3 kategóriában TOP25)

Szállodánk elnyerte a Tripadvisor.com Travellers' Choice díját. A vendég vélemények alapján a Residence Balaton a legnépszerűbb családi hotelek kategóriában a TOP 25 lista előkelő 2. helyén végzett.

Mint ismeretes, a tripadvisor az utazók személyes, elfogulatlan véleményét, értékelését gyűjti össze egy adott szállodáról, étteremről, vagy akár városnéző programról, ezzel segítve az utazni vágyók döntését a tökéletes utazás megtervezéséhez és lefoglalásához.

4. Gault&Millau TOP 10 Wellness Hotel 2014 és 2015

Nagy elismerés, hogy a Gault&Millau Magyarország étteremkalauz 2014-ben és 2015-ben is beválasztotta szállodánkat a 10 legjobb wellness szálloda közé.

5. Magyar Turizmus Minőségi Díj 2014-2020

A Magyar Turizmus Minőségi Díj egy 2006 óta sikeresen működtetett program, amely hazai turisztikai szolgáltatók, éttermek és szállodák részére biztosít magas színvonalú, európai minőségirányítási elvek alapján minősítési lehetőséget. A védjegytulajdonos Magyar Turisztikai Ügynökség. Szállodánk teljesítve a több mint 800 pontból álló követelményrendszert és megfelelve a helyszíni ellenőrzésnek, kapta a meg a díjat, melyet ismét 3 évig használhat.

6. Aranynap Díj Magyarország legjobb ****-os vidéki konferenciaszállodája 2008

Az Aranynap-díjat a Day Holiday Kft. 2005-ben alapította azzal a céllal, hogy értékelje Magyarország legjobb konferenciaszállodáit. A Day Holiday Kft. országszerte és külföldön is szervez rendezvényeket, így munkatársaik és partnereik szakmai szempontok alapján hasonlítják össze a hazai konferenciahelyszíneket. Az Aranynap-díj ennek az egész éves értékelésnek az eredménye.

A díj alapítója tehát szakmai szempontok alapján hasonlítja össze és értékeli a kipróbált helyszíneket, a Turizmus Trend magazin szakmai olvasói pedig két hónapon keresztül adhatják le szavazatukat az általuk kipróbált szállodákra. A szavazatok összesítését követően születik meg a díjazottak listája.

Bízunk abban, hogy korábbi kedves vendégeink értékelései segítik Önt a döntésben!

Online foglalás

Foglaljon szobát online garantáltan a legjobb áron, azonnali visszaigazolással!