Ezúton szeretnénk tájékoztatni kedves Vendégeinket, hogy wellness részlegünkön a beltéri sportmedencénkben karbantartási munkálat miatt vízleengedés szükséges, melynek időpontja tervezetten 2021. november 28-december 06.

Ez idő alatt ezt a medencét nem tudják használni, de minden egyéb wellness szolgáltatásunk, mint a Wellness Oázis medence légágyakkal, ülő és álló masszírozókkal, masszázs padokkal és buzgárokkal, a beltéri pezsgőfürdő, a kültéri pezsgőfürdő, valamint szauna világunk (finn szauna merülőmedencével, gőzkabin, aromaszauna és infraszauna) és masszázs szolgáltatásunk ez idő alatt is folyamatosan rendelkezésükre állnak.

Ha további kérdésük merülne fel, kérjük hívják recepciónkat: +36 8 450 6840

Köszönjük megértésüket!

700 négyzetméteres Wellness Oázis


A közel 700 négyzetméteres Wellness Oázisunkban élvezhetik vendégeink a testi-lelki feltöltődést az év minden napján, kiszakadva végre a rohanó hétköznapok forgatagából. Beltéri medencéink, kül- és beltéri pezsgőfürdőink és szauna ceremóniáink megkoronázzák az itt eltöltött napokat a romantikus nyaralásra, vagy családi kikapcsolódásra érkezők számára egyaránt.


TOVÁBB

Élményekben gazdag kikapcsolódás és a nyugalom szigete egy helyen


Szabálytalan alakú Oázis Sport medencénk kiváló lehetőséget nyújt az aktív pihenés kedvelőinek, Oázis Élmény medencénk légágyakkal, ülő és álló masszírozókkal, masszázs padokkal, buzgárokkal kényezteti vendégeinket. A medencéhez kapcsolódó Bár számtalan frissítő italt kínál. Napozókertünkben nyugodt pihenés várja, gyönyörű környezetben.

Szauna ceremóniák a teljes feltöltődésért


Szaunavilágunkban finn szauna, gőzkabin, aroma szauna és sókabin található, amelyek különféle pozitív hatásaikkal gondoskodnak vendégeink egészségéről, pihenéséről. A stresszoldás, méregtelenítés és relaxáció garantált, a szauna ceremóniák emellett valódi különleges élményekkel gazdagítják a nyaralást.


TOVÁBB

Masszázs


Válogasson frissítő, kényeztető testkezeléseink közül, tapasztalja meg a teljeskörű wellness élményt!


TOVÁBB

Online foglalás

Foglaljon szobát online garantáltan a legjobb áron, azonnali visszaigazolással!