Kedves Vendégeink!

Szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy kismedencénket május 22. vasárnap és június 1. között felújítjuk. Ez idő alatt a kismedence nem üzemel. Kérjük szíves megértésüket, köszönjük!

700 négyzetméteres Wellness Oázis


A közel 700 négyzetméteres Wellness Oázisunkban élvezhetik vendégeink a testi-lelki feltöltődést az év minden napján, kiszakadva végre a rohanó hétköznapok forgatagából. Beltéri medencéink, kül- és beltéri pezsgőfürdőink és szauna ceremóniáink megkoronázzák az itt eltöltött napokat a romantikus nyaralásra, vagy családi kikapcsolódásra érkezők számára egyaránt.


TOVÁBB INFORMÁCÓ GALÉRIA

Élményekben gazdag kikapcsolódás és a nyugalom szigete egy helyen


Szabálytalan alakú Oázis Sport medencénk kiváló lehetőséget nyújt az aktív pihenés kedvelőinek, Oázis Élmény medencénk légágyakkal, ülő és álló masszírozókkal, masszázs padokkal, buzgárokkal kényezteti vendégeinket. A medencéhez kapcsolódó Bár számtalan frissítő italt kínál. Napozókertünkben nyugodt pihenés várja, gyönyörű környezetben.


GALÉRIA

Szauna ceremóniák a teljes feltöltődésért


Szaunavilágunkban finn szauna, gőzkabin, aroma szauna és sókabin található, amelyek különféle pozitív hatásaikkal gondoskodnak vendégeink egészségéről, pihenéséről. A stresszoldás, méregtelenítés és relaxáció garantált, a szauna ceremóniák emellett valódi különleges élményekkel gazdagítják a nyaralást.


TOVÁBBI INFORMÁCIÓ GALÉRIA

Masszázs


Válogasson frissítő, kényeztető testkezeléseink közül, tapasztalja meg a teljeskörű wellness élményt!


TOVÁBBI INFORMÁCIÓ GALÉRIA

Online foglalás

Foglaljon szobát online garantáltan a legjobb áron, azonnali visszaigazolással!