Foglalás
Close

Event Venue

Elhivatott csapatunk több ezer sikeres esemény tapasztalatával biztosítja rendezvénye zökkenőmentes és színvonalas szervezését, lebonyolítását, miközben Ön teljes figyelmét az üzleti ügyeire és vendégeire irányíthatja!

Meeting rooms, further information



Description of the rooms, training and team building programs, other events. We provide full information on the selection of the venue. Check our offers!

Rooms



The beautiful surroundings, the proximity of Lake Balaton and the mood of the city all crown the events in the conference hotel. Naturally, we provide accommodation for events as well, our rooms combining modernity with exclusivity.

Rooms

Event venue with wellness experiences



The 700 m2 Wellness Oasis is also available for those arriving at the event, offering a great opportunity to complement any event. Massage services, bodybuilding and detox therapies, rituals, sauna programs and special treatments add to the days spent in the hotel beside outdoor and indoor pools.

Wellness

Kedves Partnerünk véleménye



Tisztelt Vezetőség, Kedves Residence Hotel Balaton Team!

Az Intersport üzlet nyitására kerestünk szállást Siófokon és a neten találtunk az Önök hotelére. Választásunkkor fontosnak tartottuk az ár/minőség kapcsolatát, de nem hagytuk figyelmen kívül a kommenteket és értékeléseket sem. Nem csak magunknak kerestünk, hanem a nemzetközi Intersport vezetőinek és tulajdonosainak is szállást. Választásunk már a megérkezéskor tökéletesnek látszott és ez napok múltán is változatlan maradt! Kedves, barátságos kiszolgálás, tisztaság és odafigyelés jellemezte az ott töltött időnk minden pillanatát! Munkánkból kifolyólag nagyon korán mentünk reggelizni és későn érkeztünk vacsorára, de az ilyenkor máshol tapasztalható negatív megjegyzések helyett a Residence Hotelben mosolyt és megértést kaptunk, mely a fárasztó napok végén elmondhatatlanul jól esett! A büfé reggeli választéka fantasztikus volt, viszont az igazi ínyencségek a vacsoránál voltak megtalálhatóak. A szakácsok nem csak egyszerűen főztek, hanem szinte varázsoltak, minden ízvilág megtalálható volt esténként! És nem csak az ízvilág, hanem a kiszolgálás a tálalás és az ajánlás is átlagon felüli volt.

Köszönjük, hogy Önöknél tölthettük ezt a néhány napot és biztos vagyok benne, hogy nem csak üzletileg, de privátban is visszatérünk, mert Önöknél a VENDÉGLÁTÁS nagybetűvel van írva, melyet minden pillanatban látni és érezni lehet!

Hálásan köszönjük! Csilléry Balázs ügyvezető SPG Sportcikk Kft. - INTERSPORT