Foglalás
Bezár

Szállodánk elkötelezte magát a fiatal művészek támogatása mellett

Örömmel jelentjük be, hogy a Hotel & More Group együttműködésbe kezdett az Alkoss Szabadon Fiatal Művészekért Alapítvánnyal, amely révén lehetőséget biztosítunk vendégeink számára, hogy szobafoglalásuk során támogathassák az alapítvány kulturális tevékenységét. Minden egyes foglalás alkalmával vendégeink hozzájárulhatnak az alapítvány munkájához, amely a fiatalok alkotói tevékenységét és a hátrányos helyzetű gyermekek támogatását célozza meg.


Hogyan működik a támogatás?Minden vendégünk, aki szállodánkban foglal szobát, lehetőséget kap arra, hogy hozzájárulhasson az Alkoss Szabadon Fiatal Művészekért Alapítvány munkájához. A foglalási folyamat során egy egyszerű lépésben választható ki, hogy mekkora összeggel szeretnék támogatni az alapítványt: 500 vagy 1000 Ft-tal, mely összeg az alapítványhoz kerül

Miért fontos számunkra ez az együttműködés?A Hotel & More Group elkötelezett a kultúra támogatása és a fiatal művészek fejlesztése mellett. Hisszük, hogy az alkotás ösztönzése és a művészetek támogatása kulcsfontosságú a következő generációk fejlődéséhez és sikeréhez. Az Alkoss Szabadon Fiatal Művészekért Alapítvány célja, hogy minél több fiatalnak biztosítson lehetőséget arra, hogy kreatív tevékenységekben vegyen részt, függetlenül a szociális és anyagi helyzetüktől.

Tovább az ajánlatokhoz

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!