Foglalás
Bezár

Bárok

Szállodánkban három helyszínen is várja vendégeit frissítő italokkal, koktélokkal.

Itallap Koktéllap

Drink Bár



A Drink Bár tökéletes légkört biztosít egy kellemes baráti beszélgetéshez, valamint üzleti találkozóhoz is. Itallapunk bő választékában üdítők, röviditalok, frissítő koktélok kaptak helyet. Folyamatosan megújuló borkínálatunkban jobbnál jobb borvidékek nedüit találják, melyek tökéletesen harmonizálnak éttermünk kínálatával, és teszik teljessé a gasztronómiai élményt.

Nyitvatartás



7:00 – 22:00

Wellness Bár



A Wellness Bár a szállodánk wellness részlegének területén helyezkedik el. Italkínálatában megtalálhatóak a különböző bio gyümölcslevek és a frissítő koktélok egyaránt. Fürdőzés közben, vagy akár a napozóteraszon pihenve örömmel felszolgálják Önnek kedvenc koktélját, egy frissítő teát vagy kávét. Ha napközben megéhezik, snack étlapunkról választhat könnyű ételeink közül.

Nyitvatartás



10:00 – 19:00

Residence Beach Bár a Balaton partján



A szállodától 100 méterre fekvő privát Balaton-parti strandunkon található a Residence Beach Bár, ahol nyári időszakban napozóágyak, napernyő, napozóstég biztosítja vendégeink számára a nyugodt napfürdőzést, a habokban való elmerülést, valamint a frissítő koktélokat, limonádékat.

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!