Foglalás
Bezár

Blog

Siófokról indulnak útnak a hajózási szezon megnyitójára az új hajók
2024. március 28.
Idén március 28-án futnak ki az első hajók a siófoki kikötőből, hogy a túlparton, Balatonfüreden hajóavató ünnepség keretében köszöntsék a 4 új BAHART hajót.
A balatoni komp egy igazi élmény
2024. március 24.
Március közepén elindult a nyári komp szezon a Balatonon. A komp most már a hét minden napján 30 percenkénti indulással várja az utazókat.
Taste Balaton –  étel & ital & kultúra
2024. február 13.
Különleges élmények várják a Balatonon március közepén az ízek szerelmeseit. 2024. március 8-17. között rendezik meg első alkalommal a TASTE BALATON fesztivált. Ez a 10 nap a találkozásokról, a gasztronómiáról, a kultúráról, a Balatonról és ezek összefonódásáról szól.
Ősszel és télen is melegedhetsz a friss levegőn
2023. november 2.
A nyár elmúltával sem kell lemondanod a szabadtéri kellemes fürdőzésről. Megújult kültéri jakuzzink különleges élményekkel gazdagítja a szállodában töltött napokat. Lazíts a buborékokban, majd melegedj fel wellness oázisuk beltéri medencéiben. Ha ez még nem elég, vár a szaunavilág forró hangulata, és a kört újra a kerti hűsölés és a jakuzziban való megpihenés zárhatja.
Tavasszal is Balaton!
2023. április 13.
Mi jut eszedbe elsőre a Balatonról? Nyár, hőség, élettel teli nyüzsgő vízpart, átható lángos és hekk illat? - A nyár még ugyan messze van, de nem is kell addig várni, hiszen tavasszal is fantasztikus élmények várnak.
A hidegben is csábít Siófok
2022. december 7.
Ki ne szeretne henyélni egy hatalmas bugyogó medencében és ellazulva csodálni a zúzmarás fákat? Vagy egy ilyen látvány után visszaosonni a forró szaunába? De mit csinálhatunk akkor Siófokon, ha átmenetileg felfüggesztenénk a wellness-t és kicsit kilépnénk a Residence Hotel Balaton falai közül?
Új ágymatracok érkeztek a Residence Hotel Balatonba!
2022. december 7.
Szállodánk minden téren a tökéletesre törekszik. Tesszük ezt nem csak nappal, hanem éjszaka is. A maximális pihenés és az egészéges alvás érdekében lecseréltük a szobáinkban lévő ágymatracokat.
Adventi naptár a Residence Hotel Balatonban!
2022. december 7.
Advent az év legfontosabb ünnepi időszaka, éppen ezért szállodánk mind a négy vasárnap ajándékkal kedveskedik a vendégeknek!
Védjük környezetünket jövőnk érdekében!
2022. december 7.
A Residence Hotel Balaton mindig támogatta a környezetkímélő megoldásokat, ezért folyamatosan keressük a fenntartható jövőt biztosító lehetőségeket.
Rajongunk a magyar sportért
2022. december 7.
Két (és fél) hét, öt karika, hat arany!
COVID-19 tájékoztató
2022. december 7.
Mindent megteszünk Vendégeink biztonsága érdekében
Házirend
2022. december 7.
Residence Hotel Balaton****superior
Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!