Foglalás
Bezár

Gyerekeknek

Hotelünk nem csupán romantikus kikapcsolódások tökéletes helyszíne, hiszen családbarát wellness hotelként a gyermekek igényeinek kielégítésére is nagy figyelmet fordítunk. Gyermekjátszó, gyermek medence, bohócos vízköpő, és animáció várja a legkisebbeket, és gondoskodik a felejthetetlen szórakozásról.

A legkisebbek kényelméért



Milyen a tökéletes családi nyaralás? Tökéletes családi nyaralás az, amikor anya és apa sok-sok felejthetetlen percet tölthetnek el a gyerkőcökkel, amikor kicsik és nagyok is megtalálják a számukra megfelelő programokat, amikor egyetlen percig sem kell aggódniuk amiatt, hogy a lurkók esetleg nem tudják majd lekötni magukat. Tökéletes családi nyaralás az, amikor csupán egymással kell foglalkozniuk, mindezt úgy, hogy közben valódi feltöltődésben lehet részük. Mi pontosan ezt nyújtjuk Önöknek!

Éttermi bekészítések



  • etetőszék
  • székmagasító
  • gyerekevőeszközök, tányérok és poharak
  • svédasztalon külön kínálat gyermekek részére
  • Gyerek a' la carte étlap
  • gyereksarok (rajzsarok)

Szobai bekészítések



  • Babaágy, pótágy

3 év alatti gyermekük részére 70 x 160 cm-es, hálós, ún. utazó kiságyat, összecsukható babaágyat biztosítunk - természetesen ágyneművel. 3 év feletti gyermekek részére 90 x 200 cm-es pótágyat készítünk be szobájukba (leesés-gátló nélkül). Természetesen rugalmasak vagyunk, így az Önök kérése szerint akár 2 éves gyermekük számára is tudunk pótágyas elhelyezést biztosítani – kérjük, jelezzék foglaláskor a választásukat.

  • Vízforraló
  • Cumisüveg melegítő

Térítésmentesen biztosítunk bébiétel melegítőt nyaralásuk idejére; kérjük, erre vonatkozó igényüket legyenek szívesek a foglaláskor jelezni. Köszönjük.

Fürdőszobai bekészítések



  • Fürdőköpeny (4 éves kor feletti gyermekeknek fürdőköpenyt tudunk biztosítani.)
  • Babakád, fürdetőkád, csúszásgátló babakádhoz
  • WC-szűkítő, bili
  • Mosdóhoz fellépő

Fürdőszobai bekészítéseinket is ingyenesen biztosítjuk gyermekük számára. Kérjük, mindenképp jelezzék erre vonatkozó igényüket foglaláskor, hogy szobaasszonyaink már érkezésükre be tudják készíteni a kért eszközöket.

Wellness



Balaton-parti privát strandunkon a kicsik is részesei lehetnek a számunkra is gyermekkorunkból ismerős igazi balatoni nyaralásnak, de akkor sincs ok az aggodalomra, ha odakint vihar tombol, vagy hull a hó. Gyermekbarát Wellness Oázisunkban sok-sok játék, bohócos vízköpő, köralakú gyermekmedence gondoskodik a pancsolásról. Az Oázis Élmény medencét a kicsit nagyobbak is imádni fogják, a galériás pihenőtér pedig mindig kiváló választás, ha a ejtőznének egy kicsit...

Oázis wellness

Gyermekanimáció a kiemelt időszakokban



Nem csupán egy vagy több gyermekkel érkező családok számára is kényelmes, egybenyitható szobáink, gyermekbarát Wellness Oázisunk, gyermekbarát szolgáltatásaink és gyermekjátszónk biztosítja a gondtalan családi pihenést. A kiemelt időszakokban és a nyári főszezonban tapasztalt, gondoskodó animátorok készülnek szabadtéri és beltéri játékos, fejlesztő programokkal a gyerkőcöknek, ahol sok-sok életre szóló barátság köttetett már, ahol számtalan örök emlék született. Amíg anya és apa a wellness szolgáltatásainkat élvezik, biztonságban tudhatják szemük fényét is.

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!