Foglalás
Bezár

Masszázsok, kezelések

A mai rohanó világban egyre kevésbé marad idő a test megfelelő karbantartására. Mégis szánjon rá időt, hiszen napjainkban, a modern egészségmegtartó és közérzetjavító kezeléseknek köszönhetően már könnyebben és hatékonyabban vehetjük fel a harcot a bennünket érő káros testi és lelki hatásokkal szemben.

Kattintson az alábbi linkekre és tekintse meg wellness szolgáltatásainkat, illetve masszázs kínálatunkat és árainkat!



Masszázs Árlista Wellness szolgáltatásaink

Egészségmegőrző és javító masszázsok



Minden típusú masszázs a szervezet harmonikus működését hivatott elősegíteni, fenntartani.

A masszázstól:

  • Fokozódik a vér- és nyirokkeringés
  • Javul a sejtek anyagcseréje
  • Megindul a méregtelenítés
  • A bőr feszesebb, rugalmasabb lesz
  • A cellulit és a túlsúly is könnyebben felszámolható
  • Lazító és egyúttal élénkítő hatással van a szövetekre és az izomzatra is

Alkalmazása során a test teljesen ellazul és a lélek "ráncai" is garantáltan kisimulnak.

Svéd masszázs: Simító, dörzsölő és gyúró fogásokkal történik a masszázs. Segít ellazulni, segíti a vérkeringést és a szövetek anyagcseréjét.

Hűsító, izomlazító masszázs: Különleges kámforos krémmel vagy borsmentás olajjal végzett erőteljesebb masszázs.

Kismama masszázs: A terhesség időszakától függően választjuk ki a masszírozható testrészeket, melyeket a masszőr körültekintően kezel. Általában egy speciálisan kialakított masszázsszéken történik a kezelés.

Frissítő talp- és reflexszóna masszázs: Különleges technikával végzett talpmasszázs, mely a lábfejen elhelyezkedő reflexzónák kezelésére összpontosít. Segíti az anyagcserét, a szervek működését, frissíti a lábfejet. Talpmasszázs után javasolunk egy 60 perces olivás, méregtelenítő masszázst.

Illóolajos aromaterápiás masszázsok



A masszázs során a masszőr az illóolajat egy semleges, bázis olajjal vegyítve viszi fel a testre, ahol a bőr felhámján keresztül szívódik fel, és kerül be a vérkeringésbe. A masszázs pont ezért lassú, és gyengéd, hogy minél jobban elősegítse az olaj bőrbejutását. A terápia számos jótékony hatással bír, többek között: izomlazító, vérkeringés serkentő, stimulálja a nyirokrendszer működését, gyulladás- és fájdalomcsökkentő, méregtelenítő, az illóolajok táplálják és tisztítják a bőrt, vízhajtó, hangulatjavító, gomba- baktérium- és vírusölő. Az aromás illóolajok nem csak a bőrön keresztül fejtik ki hatásukat, hanem illatanyagaiknak belégzése is fontos szerepet játszik a terápiában. A kezelés során alkalmazott illóolajok eltérő gyógyhatásokkal rendelkeznek. Az aromaterápiás masszázs sokféle tünet, betegség kezelésére alkalmas gyógymód.

Bőrtápláló vitamin masszázsok



Citrusos frissítő masszázs: A citrusfélék élénkítő hatásával fokozza a vérkeringést, tisztítja a bőr pórusait, amely hatására egész testünk "fellélegzik". Nyugtatja, frissíti a testet és a lelket, csökkenti a fáradtság, kimerültség tüneteit. Serkenti a bőr öngyógyító képességét.

Tengeri kékalgás bőrfeszesítő masszázs: Hyaluronsav és spirulina alga tartalmának köszönhetően segíti a bőr vízfelvevő képességét, ezáltal fenntartja a bőr rugalmasságát. Méregtelenítő és bőrmegújító hatású. A még hatékonyabb méregtelenítés érdekében javasoljuk talpmasszázzsal kombinálni.

Vörös szőlő mélytápláló masszázs: A szőlőmagolaj eredményesen gátolja a sejtöregedést, a búzacsíra magas E-vitamin tartalmának köszönhetően erősíti a kötőszöveteket, segít megőrizni a bőr fiatalságát, üdeségét. A mélytápláló masszázs energiával tölti fel a bőrt! A masszázs előtt javasolt egy tengeri sós-vaníliás bőrradír igénybe vétele a hatékonyság növelése érdekében.

Zöld teás bőrszépítő masszázs: A zöld tea a távol-keleti országokban a jólét, a harmónia és a derű megtestesítője. A kozmetika területén is több kimagasló tulajdonsággal bír- gyöktelenítő, antioxidáns hatású, visszaállítja a sérült területek eredeti állapotát. Emiatt a legfontosabb bőröregedést gátló anyagok közé sorolják.

Különleges kezelések



Hangmasszázs – Peter Hess módszerrel: A tizenkét különleges fém ötvözetéből készült hangtál hangja és rezgései megnyugtatják a szellemet, lazítják a testet. Alkalmas alvászavar, fejfájás, stresszoldás, ízületi problémák kezelésére. A módszer alkalmazható gyerekeknél is alvási és koncentrációs problémák, tanulási zavar, hiperaktivitás, szorongás esetén.

Tibeti meridián masszázs: Teljes testkezelés. A test energiavonalain (meridiánokon) akupresszúrás pontok nyomásával finoman haladva történik a masszázs. Beindítjuk a szervezet öngyógyító folyamatait, áttöri az energia blokkokat és biztosítja az energia szabad áramlását a szervezetben.

Lávaköves masszázs: Különleges, melegített bazalt lávakövekkel történő nyugtató, pihentető, kényeztető, méregtelenítő, tisztító fogások eredményeként a bőr puha lesz, az izmok ellazulnak, a szövetek tisztulnak. Igény szerint választható aromaolajjal. Javasoljuk a masszázs után a folyékony arany testkezelésünket.

Energia kezelés: Kényelmes ruhában történő kezelés, mely feltölti a lemerült energiatestet, kiegyenlíti a csakrákat. Nyugtat, pihentet.

Energia masszázs: Kellemes aromaolajjal történő nyugtató, pihentető testmasszázs, melyet lassú, elnyújtott mozdulatokkal végzünk. A masszázs alatt a masszőr kiegyenlíti a csakrákat és oldja az energetikai blokkokat miközben lazítja a fáradt izmokat.

Testszépítő és méregtelenítő kezelések, rituálék



Olivás méregtelenítő masszázs: A magas antioxidáns tartalmú olívaolajos krémmel végzett masszázs sejtregeneráló hatású, kisimítja és frissíti, fiatalítja, puhává és simává varázsolja a bőrt.

Argánolajos - aranyporos testkezelés: A bőrtápláló argánolajos - folyékony arany melegolajos kezelés magas esszenciális zsírsav és E-vitamin tartalma miatt rendkívül pozitív hatást gyakorol a bőrre. Növeli a bőr oxigénellátását, biztosítja rugalmasságát. Az olaj simogató melege és a különleges tahiti vanília illata pedig elvarázsolja az érzékeket.

Energetizáló kakaóvajas masszázs: A kakaóvajas masszázskrém a krémbe zárt boldogság! Rengeteg energiával tölti fel és boldogság hormonnal teszi vidámmá a napját. Kezelés előtt javasolt egy kávé -vagy kókuszkrémes testradírozás.

Kleopátra mézes-tejes kényeztető masszázs: A méz alkalmazása azért előnyös, mert segít szabályozni a test energiaáramlását, és visszaállítja egészséges egyensúlyát. A tej és a méz vitamin - és ásványianyag tartalma mélyen bejut a bőrbe, a méreganyagokat kiszívja, csillogóvá, bársonyossá varázsolva bőrét. A könnyebb felszívódás eléréséhez tágítsa ki bőrének pórusait a kezelés előtt egy szaunázással.

Arc- és dekoltázs kezelések



Nyugtató arc,- és fejmasszázs: Az arc és a hajas fejbőr reflexpontjainak és energiavonalainak relaxáló és stresszoldó masszázsa. A gyengéd és finom mozdulatok felfrissítik és nyugtatják az idegeket, enyhítik a fejfájást, javítják a hajhagymák vérellátását.

Luxus fiatalító hyaluronsavas arckezelés: Az arcbőr finom radírozása és megújítása után gyengéd mozdulatokkal speciális hyaluronsavas gélt dolgozunk a bőrbe, mely kisimítja az árkokat, eltünteti a szarkalábakat.

Kollagénes bőrfeltöltő arckezelés: Az arcbőr finom radírozása és megújítása után gyengéd mozdulatokkal speciális kollagénes gélt dolgozunk a bőrbe, mely magas vízmegkötő képességének köszönhetően az arcot újra fiatalossá, üdévé varázsolja.

Szőlőmagolajos tápláló arckezelés: Az arcbőr finom radírozása és megújítása után gyengéd mozdulatokkal speciális E-vitaminos krémet dolgozunk a bőrbe, mely védi a sejthártyát a szabadgyökök agresszív hatásaival szemben, a bőrfelszínt a környezet és a napsugárzás ellen. Lassítja a bőr öregedési folyamatait, mivel a legerélyesebb antioxidáns.

Argánolajos - aranyporos arckezelés: Az arcbőr finom radírozása és megújítása után gyengéden átmasszírozzuk az arcot. A bőrtápláló argánolajos - folyékony arany melegolajos kezelés magas esszenciális zsírsav és E-vitamin tartalma miatt rendkívül pozitív hatást gyakorol a bőrre. Növeli a bőr oxigénellátását, biztosítja rugalmasságát. Az olaj simogató melege és a különleges tahiti vanília illata pedig elvarázsolja az érzékeket.

Lávaköves arcmasszázs: Különleges, melegített apró bazalt lávakövekkel masszírozzuk át az arcot. Rendkívül nyugtató, miközben méregteleníti a szöveteket, választható illóolajjal.

Peeling (testradírok)



A bőrradírozás során a bőr felső, elhalt hámrétegét távolítjuk el a svédmasszázs fogásaival. Serkentjük a kötőszövet vérkeringését, a salakanyagok kiválasztását és tisztítjuk a bőrt, hogy hatóanyagok eljussanak a megfelelő helyekre. A test-peeling pihentető és testápoló kezelés is, mely a kényeztetésen túl szépítő hatású, a bőr sokkal tisztább, selymesebb, fiatalosabb kinézetű lesz. A radírozás után egy tápláló, élénkítő masszázst javaslunk, ezzel téve teljessé a kezelést.

Élénkítő kávékrém peeling: a bőrradír a kávézacc és a minden bőrtípushoz alkalmazkodó masszázskrém elegye. A kávézacc előnye, hogy a kávébabból főzés hatására oldódnak ki az ásványi anyagok. A kávébab stimulálja a testet, ösztönzi a vér áramlását azokon a területeken, ahol zsírlerakódások megfigyelhetők, éppen ezért hatásos fegyver a narancsbőr ellen!

Bőrmegújító kókuszkrém peeling: a kókusz tartalmaz magnéziumot, cinket és vasat is, valamint telítetlen zsírsavakban gazdag. Hatásos bőrfiatalító kezelés. Puhítja, feltölti, és ragyogóan széppé varázsolja a bőrt. A bőrradír a lágyan radírozó kókuszreszelékből és minden bőrtípushoz alkalmazkodó masszázskrémből tevődik össze. Egészítse ki a kezelést egy citrusos, frissítő masszázzsal!

Tengeri sós peeling vanília olajjal: a tengeri só fokozza a verejtékmirigyek működését, a méregtelenítést, a benne rejlő nyomelemek és ásványi anyagok a kitágult pórusokon keresztül könnyedén szívódnak fel. A hozzáadott vanília olaj egészségessé teszi a bőrt, megelőzi az izomgörcsök kialakulását, segít legyőzni a gyulladásokat. Jellegzetes, kellemes, édes illata nyugatató, ellazító hatású a test és lélek számára egyaránt. A radírozás után javaslunk egy zöld teás, bőrfeszesítő masszázst.

Kezelés csomagok



A kezelés csomagjainkat elsősorban azok számára ajánljuk, akik szeretnének kiszakadni a hétköznapi rohanásból, pár órára kikapcsolódni és elfeledkezni a mindennapi stresszről. Kezelés csomagjainkat körültekintően állítottuk össze, annak érdekében, hogy mindenki megtalálja a számára tökéletes, kényeztető kikapcsolódást, legyen szó csak egy lazító teljes testet érintő kezelésről, egy emlékezetes, testet-lelket átformáló megújulásról a hölgyek részére vagy energiafeltöltésről a férfiak részére.

Egy napos lazító



30 perc talpmasszázs
60 perc nyugtató citromfű masszázs
30 perc nyugtató fejmasszázs

Kényeztető csomag, hölgyeknek



60 perc bőrmegújító kókuszkrém peeling
60 perc Kleopátra mézes-tejes masszázs
30 perc hyaluronsavas arckezelés

Energetizáló csomag, uraknak



60 perc aroma masszázs - hűsítő lendület
60 perc energetizáló kakaóvajas masszázs
30 perc szőlőmagolajos tápláló arckezelés

Fiatalító luxus csomag, hölgyeknek



30 perc élénkítő kávékrém peeling
60 perc argánolajos-aranyporos testkezelés
30 perc argánolajos-aranyporos arckezelés

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!