Foglalás
Bezár

Szépségápolás

Szállodánkban megtalálja a legnépszerűbb szépségápolási szolgáltatásokat.

Kozmetikai kezelések



Válasszon kozmetikai kezeléseink közül, hogy még kisimultabb legyen a szállodánkban töltött idő! Relaxáló, kellemes környezetben, halk zenével, a csodálatos természet adta összetevőkből álló professzionális kozmetikai termékcsaláddal várja testileg-lelkileg feltöltődni és szépülni vágyó vendégeit kozmetikusunk. Szépítő arckezelések, szemöldökformázás és festés, szempillafestés, szőrtelenítés és smink - természetesen mindez az Ön ízlésére szabva. Norann natúrkozmetikummal történő kezeléseink a természet erejével újítják meg, ápolják bőrét.

Nyitvatartás:



Kedd: 14:00 - 17:00
Csütörtök: 14:00 - 17:00
Péntek: 14:00 - 17:00
Szombat: 15:00 - 18:00

Időpont egyeztetéssel kapcsolatban várom szíves hívásukat az alábbi telefonszámon: 06-30-790-6495

Szeretettel várom Önöket!
Olasz Fiorella, kozmetikus

Manikűr és pedikűr a kezek és a lábak szépségéért



Legyen teljes a kikapcsolódás alatti szépségápolási kényeztetés, és ajándékozza meg magát manikűr és pedikűr szolgáltatásainkkal! Engedje, hogy szakemberünk gondoskodjon kezei, lábai és körmei szépségéről a nyaralás alatt, hogy még tökéletesebb legyen a Residence-ben töltött élmény. Adja át magát egy profi kezelésre, és engedje, hogy gondoskodjunk kezei, lábai szépségéről és egészségéről.

Nyitvatartás:



Előzetes bejelentkezés alapján.

Bánhidiné B. Mónika
kéz- és lábápoló, műkörömépítő


Információ és bejelentkezés: 70/652-4660

Masszázsok és kezelések



Energia kezelés, luxus fiatalító hyaluronsavas arckezelés , argánolajos-aranyporos arckezelés, tengeri kékalgás bőrfeszesítő masszázs, Kleopátra mézes-tejes kényeztető masszázs, zöldteás bőrszépítő masszázs, élénkítő kávékrém peeling. Csak néhány a legkedveltebb arc- és testkezeléseink közül, amelyeket Önnek is ki kell próbálnia! Legyen részese arc- és dekoltázs kezeléseinknek, próbálja ki testszépítő és méregtelenítő rituáléinkat! Szakembereink tapasztalatának köszönhetően számtalan különleges élményben lehet része! Foglaljon időpontot előre recepciónkon!

E-mail cím: recepcio@rhb.hu
Telefonszám: +36-84/506-840

Masszázsok, kezelések

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!