Foglalás
Bezár

Strand

Hotelünktől alig 100 méterre privát balatoni strand várja vendégeinket, ahol belevethetik magukat a hamisítatlan balatoni fürdőzés élményébe.

Balaton-parti privát strand a szállodától alig 100 méterre



Forró nyári napsugarak, hűs szellő, a hullámok megnyugtató hangja, mindez gyönyörű kilátással megkoronázva. Ez várja a szállodától alig 100 méterre fekvő Balaton-parti privát strandunkon, ahol napozóstég is gondoskodik a kellemes pihenésről. A hotel strandja a városi szabad strand mellett, több mint 600 négyzetméteren terül el.

Hűsítő frissítők a Balaton partján is



Kortyolgassa kedvenc frissítőit a nyári melegben privát strandunkon is! A legfinomabb alkoholos és alkoholmentes hűsítő italokat Residence Beach Bárunk biztosítja. Ejtőzzön az árnyékban egy napernyő alatt, vagy élvezze a forró napsugarakat napozóstégünkön, egy kellemes limonádé biztosan jól fog esni majd!

Koktélbárunk nyitva tartása: 11.00-18.00

Nyitvatartás



Strandunk minden évben szezonálisan (június-július-augusztus hónapokban) áll vendégeink rendelkezésére. A nyitás és a zárás időpontja függ az aktuális időjárástól, pontos információért kérjük forduljanak recepciós kollegáinkhoz (+3684506840).

A strand napi nyitvatartása: 09.00-19.00


Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!