Foglalás
Bezár

Rendezvényhelyszín

Elhivatott csapatunk több ezer sikeres esemény tapasztalatával biztosítja rendezvénye zökkenőmentes és színvonalas szervezését, lebonyolítását, miközben Ön teljes figyelmét az üzleti ügyeire és vendégeire irányíthatja!

Legyen Ön is vendég a saját rendezvényén!



A Residence Hotel Balaton nem csupán exkluzív kialakítású, páratlanul felszerelt termeivel járul hozzá a rendezvények sikeréhez, de elegáns éttermével, kitűnő elhelyezkedésével, pazar szobáival, valamint Wellness Oázisával is. A klimatizált, hangszigetelt, szeparálható és sötétíthető termek kis és nagy létszámú rendezvények részére is kiváló helyszínt biztosítanak.

Rendezvénytermek



Termek leírása, tréning és csapatépítés programjaink, egyéb eseményeink. Teljeskörű tájékoztatást adunk a rendezvényhelyszín kiválasztásához. Tekintse meg ajánlatainkat!

Tovább

Szobáink



A gyönyörű környezet, a Balaton közelsége, a város hangulata mind-mind megkoronázzák a konferenciahotelben megrendezésre kerülő eseményeket. A rendezvényekhez természetesen szállást is biztosítunk, a modernitást az exkluzivitással ötvöző szobáink várják vendégeinket.

Szobáink

Rendezvényhelyszín wellness élményekkel gazdagítva



A 700 négyzetméteres Wellness Oázis természetesen a rendezvényre érkezők számára is elérhető, kiváló kikapcsolódási lehetőséget kínál bármilyen esemény kiegészítéseként. Masszázs szolgáltatások, testszépítő és méregtelenítő terápiák, rituálék, szauna programok és különleges kezelések színesítik a hotelben eltöltött napokat a kül- és beltéri pezsgőfürdő és a beltéri medencék mellett.

Wellness

Rendezvény ajánlatkérés

Kedves Partnerünk véleménye



Tisztelt Vezetőség, Kedves Residence Hotel Balaton Team!

Az Intersport üzlet nyitására kerestünk szállást Siófokon és a neten találtunk az Önök hotelére. Választásunkkor fontosnak tartottuk az ár/minőség kapcsolatát, de nem hagytuk figyelmen kívül a kommenteket és értékeléseket sem. Nem csak magunknak kerestünk, hanem a nemzetközi Intersport vezetőinek és tulajdonosainak is szállást. Választásunk már a megérkezéskor tökéletesnek látszott és ez napok múltán is változatlan maradt! Kedves, barátságos kiszolgálás, tisztaság és odafigyelés jellemezte az ott töltött időnk minden pillanatát! Munkánkból kifolyólag nagyon korán mentünk reggelizni és későn érkeztünk vacsorára, de az ilyenkor máshol tapasztalható negatív megjegyzések helyett a Residence Hotelben mosolyt és megértést kaptunk, mely a fárasztó napok végén elmondhatatlanul jól esett! A büfé reggeli választéka fantasztikus volt, viszont az igazi ínyencségek a vacsoránál voltak megtalálhatóak. A szakácsok nem csak egyszerűen főztek, hanem szinte varázsoltak, minden ízvilág megtalálható volt esténként! És nem csak az ízvilág, hanem a kiszolgálás a tálalás és az ajánlás is átlagon felüli volt.

Köszönjük, hogy Önöknél tölthettük ezt a néhány napot és biztos vagyok benne, hogy nem csak üzletileg, de privátban is visszatérünk, mert Önöknél a VENDÉGLÁTÁS nagybetűvel van írva, melyet minden pillanatban látni és érezni lehet!

Hálásan köszönjük! Csilléry Balázs ügyvezető SPG Sportcikk Kft. - INTERSPORT

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!