Foglalás
Bezár

COVID-19 tájékoztató

Mindent megteszünk Vendégeink biztonsága érdekében



Általános



Mindig kiemelt figyelmet fordítottunk szállodánk tisztaságára, a kialakult helyzethez alkalmazkodva továbbra is betartjuk az óvintézkedéseket..

Követjük és szigorúan alkalmazzuk a törvényi előírásokat, ajánlásokat.

Kézfertőtlenítő pontokat helyeztünk ki a szálloda több pontján.

A távolságtartást jelekkel segítjük.

Légkondicionáló és légcserélő berendezéseinket folyamatosan tisztítjuk és karban tartjuk a szabályok és előírások szigorú betartásával.

Fokozottan figyelünk kollégáink személyi higiéniájára, dolgozóink rendszeres tájékoztatást kapnak a szükséges intézkedésekről, a konyhai- és a vendégterületeken is a folyamatos a kézfertőtlenítés.

Közösen sikerül!



Nemcsak kollégáink, hanem Vendégeink számára is kidolgoztunk követendő protokollt, amellyel tehetünk egymás egészsége érdekében.

Érkezéskor mindenkit kérünk, hogy figyelmesen olvassa el tájékoztatóinkat, használják a kézfertőtlenítőket, tartsanak távolságot, kerüljék a közös terek felesleges használatát, ideértve akár a liftet is.

Kérjük Vendégeinket, hogy abban az esetben tekintsenek el látogatásuktól, ha közvetlen környezetükben fertőző megbetegedésre került sor a közelmúltban.

Kérjük, tartsák be a köhögési etikett szabályait (papír zsebkendő használata, annak hiányában behajlított könyökhajlatba köhögés/tüsszentés).

Vendégtér



A teljes vendégteret folyamatosan, szigorú protokoll betartásával fertőtlenítjük, különös tekintettel például a korlátokra, gombokra, kilincsekre, villanykapcsolókra.

A Játszószoba egyszerre egy család számára igénybevehető, naponta ózongenerátoros fertőtlenítés történik bent. Szállodánkban a kiemelt időszakokban (őszi szünet, téli szünet, hosszú hétvégék) animátor áll rendelkezésre, hogy a gyerekek is maximálisan kikapcsolódhassanak.

A szabadidős tevékenységek kapcsán is az Önök biztonsága az első, éppen ezért a játékteremben naponta kétszer fertőtlenítő takarítást végzünk.

Közösen sikerül!



Kérjük, töltsék ki az előzetesen online elküldött vagy a recepción megkapott nyilatkozatot arról, hogy az elmúlt 14 napban nem álltak kapcsolatban igazolt Covid-19 vírussal fertőzött beteggel, valamint arról, hogy elfogadják és betartják a járvány megakadályozása érdekében bevezetett biztonsági intézkedéseket és házirendünket.

Kollegáink rendszeresen fertőtlenítik a lift felületeit. Liftünkön jelöltük a biztonságos befogadóképességet, kérjük, ennél többen ne tartózkodjanak a felvonókban.

Kérjük a játékteremben Önök is használják játék előtt és után a kihelyezett fertőtlenítő eszközöket.

Recepció



Vendégfogadó pontjainkat folyamatosan, naponta többször fertőtlenítjük. Tájékoztató táblákat is kihelyeztünk, ezeket kérjük, olvassák át!

A recepciónál plexi választja el Vendégeinket kollégáinktól, ezzel is ügyelve a vírus elleni védelemre.

A szobakártyákat UV sterilizálóval tisztítjuk, amely a fertőtlenítés során elpusztítja a vírusokat és egyéb kórokozókat.

Vendégeink számára kézfertőtlenítőket helyeztünk ki jól látható és elérhető helyen: a bejáratnál, a közös terekben, az éttermi területen és a mosdókban.

Szállodánkban igyekszünk érintésmentes ügyintézést lehetővé tenni: online a bejelentkezés, online szállodai információs anyagok, készpénzmentes fizetés, stb.

Közösen sikerül!



Kérjük Vendégeink, hogy:

  • tartsanak megfelelő távolságot a szálloda közös tereiben,
  • tartsák be a kézmosásokra vonatkozó előírásokat,
  • vegyék igénybe a kihelyezett kézfertőtlenítőket naponta többször, étterembe, liftbe, mosdóba belépés előtt és után.
  • vegyék igénybe érintésmentes szolgáltatásainkat.

Étterem



Ételeink korábban is a szabályokban meghatározott hőkezeléssel készülnek, most azonban figyelembe vesszük az MTÜ szigorúbb ajánlásait is.

Az asztalokat az ajánlások szerinti távolságban helyeztük el egymástól.

A teljes éttermi- és konyhai területen naponta kétszer teljes fertőtlenítést végzünk, beleértve az asztalokat, a kávéautomatákat és a pultokat.

Egyszer használatos étlapot / itallapot használunk.

Az asztali só- és borsszórókat egyedileg csomagolt fűszerekkel helyettesítjük.

Közösen sikerül!



Kérjük, segítsen a megfelelő távolság megtartásában az étterem területén.

A zsúfoltság elkerülése érdekében az asztalok között biztonsági távolságot hagytunk, ezért az éttermeink befogadóképessége csökkenhet. A felesleges várakozás elkerülése érdekében előfordulhat, hogy kollégáink előzetesen érdeklődnek tervezett étteremlátogatási igényeikről, vagy tájékoztatják Önöket a még szabadon álló időpontokról. Kérjük, az Önök kényelme és biztonsága érdekében segítsék munkatársainkat az igények felmérésében!

Használják a kihelyezett kézfertőtlenítőket minden étkezés előtt és után is.

Szobák



A szobák takarítását és fertőtlenítését emeleti kollegáink végzik el, különös tekintettel a gyakran érintett felületekre, mint például a kilincsek, szekrénynyitók, távirányító, a szobatelefon, a villanykapcsolók, a mosdók csaptelepei, a toalett és a hozzá tartozó eszközök, stb.

Kollégáink minden szobába történő belépés előtt fertőtlenítik a kezüket, a takarítást és fertőtlenítést gumikesztyűben végzik el, nyitott ablak mellett.

A szobai textíliákat az MTÜ ajánlásának megfelelően magas hőfokon tisztíttatjuk, fertőtleníttetjük.

Közösen sikerül!



Amennyiben légzési nehézséget vagy bármely egyéb tünetet észlelik magukon, azonnal jelezzék ezt kollégáinknak, és maradjanak a szobájukban, amíg az orvos el nem végzi a szükséges vizsgálatokat.

Wellness



A teljes érintett területet folyamatosan fertőtlenítjük, beleértve tusolók, pihenőágyak, székek, asztalok, medencekorlátok fertőtlenítését is.

A pihenőágyak kettesével találhatóak a pihenőterületeken és a medencék körül, ezek között másfél méteres távolságot tartunk be.

Egységeinkben működnek a szauna szolgáltatások, ám a befogadóképesség korlátozott, erről kérjük olvassák el kihelyezett tájékoztatónkat.

Fontos az elő- és utózuhanyozás a medencehasználat és a szauna használatok esetén.

Masszázs szolgáltatásunk előzetes bejelentkezés alapján működik. A kezelések között alapos fertőtlenítés (kiemelten a gyakran érintett felületeken pl. kilincsek, kapcsolók, masszázs ágy) és szellőztetés történik.

Közösen sikerül!



A pihenőágyak fertőtlenítése folyamatosan történik, de kérjük, Önök is használják a kihelyezett fertőtlenítő eszközöket.

Kérjük, a pihenőágyakat lehetőség szerint ne mozgassák (kivétel 1 család esetében max. 4 főig).

Javasoljuk, hogy egyszerre csak egy szoba/család tartózkodjon egyszerre egy szaunában.

Kollégáink figyelmeztetik vendégeinket az elő- és utózuhanyzás fontosságára, mivel ez biztonsági előírás, kérjük, legyenek partnerek ezek betartásában.

Kérjük, használják a kihelyezett fertőtlenítőszert és olvassák el a Wellness Részlegen kihelyezett Covid tudnivalókat.

Szépségápolás



Továbbra is Vendégeink rendelkezésére állnak a szépségápolási szolgáltatások, ám ezen a téren is szigorú intézkedéseket vezettünk be. Vendégeink csak és kizárólag a szolgáltatást végző kollégával kerülnek érintkezésbe, akik minden kezelés után minden eszközt megfelelően fertőtlenítenek.

Közösen sikerül!



Bizonyos szolgáltatások esetében elkerülhetetlen az érintkezés, de kollégáink minden esetben ügyelnek a maximális biztonságra. Szépségápolási szolgáltatásaink során Vendégeinket is arra kérjük, hogy minden higiéniai előírást tartsanak be, kollégáinkkal együttműködve minimalizálhatjuk a kockázatot.

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!