Foglalás
Bezár

Taste Balaton – étel & ital & kultúra

Különleges élmények várják a Balatonon március közepén az ízek szerelmeseit. 2024. március 8-17. között rendezik meg első alkalommal a TASTE BALATON fesztivált. Ez a 10 nap a találkozásokról, a gasztronómiáról, a kultúráról, a Balatonról és ezek összefonódásáról szól.

26 helyszín a Balatonon

A fesztivál ideje alatt a Balaton környéki válogatott éttermek és borászatok mutatkoznak be, különleges programokat és élményeket kínálva az érdeklődőknek.

Egyszeri és megismételhetetlen

A szervezők kiemelt figyelmet fordítottak arra, hogy minden csatlakozó étterem speciális, csak ebben az időpontban elérhető menüvel és válogatott programokkal készüljön, így a fesztivál minden eseménye egyszeri és megismételhetetlen!

Programkavalkád a tó körül

Akik ebben a 10 napban ellátogatnak a Balatonra, közel 100 különleges program közül válogathatnak. A Balatont körbejáró vendégeket rendkívül változatos események várják: főzős workshopok, irodalmi műsorok, érdekes beszélgetések, kiállítások, koncertek és vendégséfek teszik teljessé a gasztronómiai élményeket.

Fedezze fel 2 keréken!

Tavasszal igazán kellemes a Balaton körül kerékpározni. A szervezők egyike, a Balaton Bike 365 minél több résztvevőt szeretne arra biztatni, hogy a térséget a fesztivál ideje alatt bringával fedezzék fel. Érdemes az utazásra több időt szánni, hiszen így számtalan Balaton környéki rejtett kincs könnyebben megközelíthető. Annak sem kell lemondani erről az élményről, akinek nehezére esik a dombosabb vidéken a tekerés, mivel a Balaton Bike 365 telephelyein olyan elektromos kerékpárokat lehet kölcsönözni, amelyek támogatásával a nagyobb szintkülönbségek is kényelmesen teljesíthetők.

Térjen be hozzánk!

Sikerült felkeltenünk az érdeklődését? Ha szeretné egy kényelmes, siófoki szállásról indulva felfedezni a Taste Balaton fesztivál programjait, szeretettel várjuk szállodánkban, ahová visszatérve Wellness Oázisunkban pihenheti ki a napi kalandokat.

Megnézem az ajánlatokat


Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!