Foglalás
Bezár

Siófokról indulnak útnak a hajózási szezon megnyitójára az új hajók

Idén március 28-án futnak ki az első hajók a siófoki kikötőből, hogy a túlparton, Balatonfüreden hajóavató ünnepség keretében köszöntsék a 4 új BAHART hajót.

Ezzel indul el a 178. hajózási szezon a Balatonon. Az Első hajó fogadása hagyományos eseménye az idegenforgalmi idény kezdetének. A téli álmából ébredő Balatonon ekkor indul a menetrend szerint közlekedő hajók hagyományos szezonja.

Az egész napos program során a 4 hajó Siófokról indul, majd Balatonfüreden városi ünnepi műsorral fogadják az érkezőket. A hajók ünnepélyes avatása és felszentelése után az új katamaránt, a Tomajt ingyenes sétahajó körökön lehet kipróbálni.

A hajók ezután visszatérnek Siófokra, ahol a nagyközönség alaposan megismerheti az új hajókat. A hajóállomáson programokkal és esti koncerttel várják az érdeklődőket.

Látogasson el Ön is az idei hajózási szezon első napján és legyen részese ennek a történelmi pillanatnak, a négy új hajó avatásának!

A hétvégeken és a tavaszi szünetben újra elindulnak a hajójáratok 4 kikötőből: megnyitnak a Siófok, Balatonfüred, Badacsony és Fonyód hajóállomások.

Március 29. és április 7. között Balatonfüreden és Siófokon a szokástól eltérő sétahajózási élményre tehetnek szert az utasok. Ebben az időszakban a két új katamarán, Tomaj és Balaton várja az érdeklődőket.

Foglalja le szállását most és legyen része a tavaszi sétahajózás élményében!

Megnézem az ajánlatokat

Forrás: https://bahart.hu/hu

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!