Foglalás
Bezár

Ősszel és télen is melegedhetsz a friss levegőn

A nyár elmúltával sem kell lemondanod a szabadtéri kellemes fürdőzésről. Megújult kültéri jakuzzink különleges élményekkel gazdagítja a szállodában töltött napokat. Lazíts a buborékokban, majd melegedj fel wellness oázisuk beltéri medencéiben. Ha ez még nem elég, vár a szaunavilág forró hangulata, és a kört újra a kerti hűsölés és a jakuzziban való megpihenés zárhatja.

Próbáld ki és fedezd fel a hidromasszázs medence testre és lélekre gyakorolt pozitív hatásait
Próbáld ki és fedezd fel a hidromasszázs medence testre és lélekre gyakorolt pozitív hatásait

Stressz és feszültség csökkentése



A jakuzzi meleg vizében való relaxálás segít ellazítani az izmokat, ezzel is csökkenti a felgyülemlett stresszt, kitisztítja elmédet. Egy fáradt időszak után nincs pihentetőbb, mint elmerülni a kellemesen meleg, pezsgő habokban. Ez az érzés pillanatok alatt képes enyhíteni a szorongást.

Izomlazítás és fájdalomcsillapítás



A jakuzzi forró vize serkenti a vérkeringést, a vízsugarak kimasszírozzák a görcsöket, ezzel hozzájárulva az izmok ellazításához és az izom- és ízületi fájdalmak enyhítéséhez. Igazi megváltás ez annak, aki egész nap ülőmunkát végez. Használata különösen hasznos lehet sportolók és fizikailag aktív emberek számára.

Pihentetőbb alvás



A jakuzziban kellemesen eltöltött fél órától megnyugszik a szervezeted, szinte meditatív állapotba kerülsz, rendeződnek a gondolataid. Könnyebben megy az elalvás, nyugodtabb lesz az éjszakád és kipihentebben ébredsz.

Lelki egészség



Lehet ideálisabb környezet a pihenésre és a feltöltődésre, mint a meleg habokban a friss levegőn fürdőzni? Az ősz és a tél hűvösebb időjárása és a korai sötétedés miatt talán te is hajlamos vagy a hangulati változásokra. A fürdőzés kiváló módszer lehet a kedved javítására és a téli depresszió megelőzésére.

Közös élmény



Egy jakuzzi buli vagy egy meghitt beszélgetés a családdal, a barátokkal a medencében olyan hatalmas élmény, ami közel hozza az embereket egymáshoz. Mindez erősíti a kapcsolatokat és felejthetetlen közösségi élményt nyújt.

A természet csodái



Az őszi, téli éjszakák tiszták és csendesek, így a jakuzziban ülve élvezheted a csillagokat és a természet szépségeit. A falevelekkel borított őszi vagy a téli havas táj romantikus és megnyugtató élménnyekkel gazdagít.

Szakadjatok ki a rohanó hétköznapok forgatagából! Gyertek és élvezzétek a Residence Hotel jakuzzijával a testi-lelki feltöltődést az év minden napján!

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!